Христина Горняк прокоментувала зраду екс-коханого Володимира Остапчука: “Вже не цiкавить”

Христина Горняк стала дуже популярною особистістю серед українського шоу-бізнесу завдяки заміжжю з шоуменом і телеведучим Володимиром Остапчуком. Але тривало це не надто довго.

Історія Христини і Володимира розпочалася кілька років тому, коли Остапчук був у процесі розлучення і зустрів Христину, в яку закохався з першого погляду. Для нього було важливо, як жінка поводиться поруч із ним. Адже це дуже важливо, це демонструє як її наміри, так і вихованість. А, як відомо, Горняк – нотаріус і дипломатичність її образ життя. Це чудово, адже вона вміє триматися й поводитися гідно будь-де та будь з ким.

Остапчук розійшовся з Христиною Горняк
Чому Остапчук розійшовся з Христиною Горняк

Отже, роман Горняк та Остапчука затягнувся майже на 3 роки, спочатку вони зустрічалися, жили разом і подорожували. А потім зіграли розкішне весілля, на якому вони були неймовірно щасливими. Після шлюбу вони ще встигли назбирати купу гарних моментів та спогадів. Але і цьому шаленому щастю настав кінець, і це не дивно, адже це життя і всі ми люди, всі ми змінюємося і змінюємо ставлення одне до одного. І якщо відверто – кохання не завжди рятує ситуацію і є головним чинником, на жаль.

Оскільки Володимир дуже швидко знайшов заміну Христині, подейкують, що він зрадив їй, але сам шоумен і його нова обраниця Катя Полтавська кажуть, що нічого такого не було. Проте Христину досі питають, чи правді це. І навіть днями жінка вирішила запустити рубрику “Питання – відповідь”, де їй ставили питання про зраду колишнього.

“Я розлучена вже 11 місяців, ще трошки і буде рік, ну скільки ми можемо в тому минулому поратися. Прошу вас, я і так на терапії проходжу деякі свої моменти з подружнього життя! І скажу не з приємних вони. Це моє минуле життя, його не закреслити, але ключове слово минуле. Єдине, що мені залишилось вирішити з колишнім чоловіком, це питання про наш спільний будинок, а все інше мене вже не цікавить” – відповіла Горняк.

Відповідь Христини

Тож, однозначної відповіді жінка не дала, проте пояснила, що повертатися до цього вона не бажає, бо це боляче і неприємно. Адже це важлива частина її життя.

Схожі статті

Вже не той мільйонер: 22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда – красива пара

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, яка живе в США, тільки нещодавно розлучилася з молодим мільйонером, а вже освідчується у коханні новому красеню. Хто він?

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.