“Завжди любив, люблю і буду любити”: у переможця “Голосу країни” трапилося горе у родині

Відомий український виконавець Павло Табаков, який свого часу став переможцем вокального шоу "Голос країни" повідомив про смерть своєї матері. Як зірка справляється з втратою?

Переможець таких музичних проєктів, як “Шанс” та “Голос Країни” Павло Табаков заробив ідеальну репутацію серед своїх співвітчизників. Він – люблячий чоловік, дбайливий татусь і просто чуйна й порядна людина. Він не потрапив у перший ешелон шоу-бізнесу, але високо цінується своїми колегами за талант, чуйність та готовність багато працювати.

Артист часто буває в Сполучених Штатах Америки і завжди очікуваний гість у різних частинах світу. Про нього говорять не так багато, але він має вірну аудиторію, яка багато років спостерігає за його творчістю, вболіває за нього і регулярно відвідує виступи чоловіка.

Як в більшості українців, у Павла Табакова 2022 року сталася у житті велика трагедія – почалася війна. А нещодавно його серце було розбито ще однією подією — з життя пішла його прекрасна матір.

Павло Табаков повідомив, що втратив матір

Павло Табаков повідомив, що втратив матір

Так, днями чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій попрощався з найріднішою людиною у світі, а також додав її архівну фотографію, на якій жінка постала молодою та прекрасною, і якою їїбудуть пам’ятати більшість близьких.

Павло Табаков повідомив, що втратив матір

Виявляється, жінка декілька днів перебувала в реанімації перш, ніж піти з життя. До того ж Павло повідомив, що вони не вперше боролися за Тетяну Олександрівну, але у цей раз вона вирішила, що їй пора рушити до Господа:

“Рідна моя, я дуже хочу і прошу Господа Бога, щоб тобі було добре на небесах. Пробач за все, що недомовлено. Тепер всі мої пісні ти будеш слухати десь там, на хмарах… Завжди любив, люблю і буду любити тебе всім серцем. Ти мій ангел. Твій син, Павло”, – звернувся до жінки виконавець.

Що саме турбувало жінку достеменно невідомо, але судячи з усього, вона мала серйозні проблеми зі здоров’ям, які у будь-який момент могли стати для неї летальними. Зараз артисту активно співчувають.

Схожі статті