57-річна Ольга Сумська вперше зізналася, що чоловік їй неодноразово зраджував: “Знаєш, скільки було?”

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше розповіла про те, що її зраджували у шлюбі. Як зірка ставиться до цього дізнайтеся в нашій статті.

Про свій перший шлюб Ольга Сумська говорить часто та охоче. Зірка не приховує, що була не щасливою у цьому союзі і чесно відповідає на питання, якого роду вони б не були.

Багато років публіка знає про те, що актор мав погані звички, а також погано ставився до своєї молодої дружини. Від Євгена Паперного Ольга В’ячеславівна навіть народила дочку, але дитина не стала для нього мотивацією зберегти стосунки.

Ольга Сумська зізналася, що чоловік їй неодноразово зраджував

Віталій Борисюк і Ольга Сумська виростили акторку
Ольга Сумська зізналася, що чоловік їй неодноразово зраджував

Будучи заміжньою, Ольга закохалася у свого партнера по сцені Віталія Борисюка, а згодом правда про роман вийшла назовні. Сумська забрала свої речі, взяла дитину та переїхала до коханця. Невдовзі сталося розлучення, і Паперний ненадовго відійшов у минуле.

Після одруження з Борисюком Сумська знову стала матір’ю та народила прекрасну дівчинку Анну.

Приблизно через 10 років у її життя повернувся колишній чоловік, який запропонував подружжю працювати у нього в театрі. Разом вони виступають на сцені по сей день. Однак, Паперний ніколи не приховував того факту, що його не цікавить життя його дочки. Чоловік не дзвонив та не писав, і навіть зараз говорить про те, що не намагався налагодити стосунки зі спадкоємицею.

Натомість Ольга Сумська розповіла нещодавно дещо, що вносить зміни у картину. В ефірі шоу “Мекнув – питайте” зірка зізналася, що з самого початку знала, що Євген Паперний – ловелас, але все ж таки залишалася з ним.

“Давайте згадаємо мій перший шлюб. Мама мене попереджала: “Дочка, він же ловелас. Ти знаєш, скільки було… Ти ж знаєш, що він того?” Мама була на 100% права. Але хіба я слухала маму? Я все одно за нього вийшла – і все”, – розповіла Сумська.

Невірний чоловік запевняв Ольгу, що вона єдина, кому він не зраджував. Втім, це було неправдою. Пізніше і сама Сумська вирішила, що не буде дотримуватися обітниць та знайшла собі коханця, який став коханням усього її життя. Пара разом по сей день і стає прикладом для інших, адже їм вдалося подолати кризи та незгоди.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.