Вова Дантес розповів про кашу в особистому житті з Дорофєєвою і Кацуріною: “Намагаєшся всидіти на 2 стільцях”

Знаменитий український музикант та гуморист Володимир Дантес зробив зізнання, яке може перевернути уявлення про ставлення зірки до того, що відбувається в його особистому житті.

Мабуть найскандальнішою новиною за всю історію українського шоу-бізнесу став роман Наді Дорофєєвої з другом сім’ї Михайлом Кацуріним та любовні стосунки між колишнім чоловіком співачки Дантесом та колишньою дружиною ресторатора, що почали розвиватися у той самий час.

Розбір весільних образів Дорофєєвої
Володимир Дантес натякнув, як складається його життя після Дорофєєвої

Аудиторія жартувала про те, що зірки помінялися, але насправді виникало так багато питань і було почуто так мало відповідей стосовно того, що насправді сталося між сім’ями, які дружили багато років.

Володимир Дантес натякнув, як складається його життя після Наді Дорофєєвої

Зокрема, жартували що усе почалося зі спільного відпочинку на Балі, коли молоді люди займалися духовними практиками.

Володимир Дантес натякнув, як складається його життя після Дорофєєвої

Сам Володимир Дантес неодноразово говорив, що слово “помінялися” дуже неправильне для опису ситуації, хоча пояснити, що відбулося насправді так і не зміг.

Єдине, що співак уточнив, так це криза у стосунках зі співачкою, яка тривала ще до початку повномасштабної війни в Україні, і для якої вторгнення стало лише каталізатором.

Мовляв, обидва не знали як позбавитися тягаря, і вирішили припинити стосунки, хоча це насправді було важким Рішенням.

До речі, Володимир не очікував, що Міша та Надя так швидко одружаться. Про це говорила його заява щодо розлучення. Мовляв, офіційного розриву не буде, поки хтось з них не захоче побратися з іншою людиною. І тоді ж Володимир припустив, що це може тривати десятиліттями. Насправді ж майже одразу після цього пара пішла подавати на розлучення, так як Надя мала вийти за нового обранця. Весілля зіграли влітку 2023 року. А от Вова не поспішає робити Даші пропозицію руки і серця, і ба більше, навіть не обговорював з нею цього питання.

У доповнення до картини, яку мають користувачі мережі нещодавно Вова зробив зізнання про сидіння на двох стільцях та зробив відповідну публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Артист багато роздумував у своєму тексті, але висновки залишив для аудиторії. Примітно, що кожен може побачити у сказаному щось своє.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?