На кого Костянтин Меладзе проміняв екс-дружину Віру Брежнєву? Продюсер навіть не ховає нову фаворитку

Не встигли вщухнути плітки про розлучення Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої, як композитору вже приписують новий роман. Про кого йде мова?

Розлучення Константина Меладзе та Віри Брежнєвої для більшості користувачів мережі було доволі очікуваним. Публіка здебільшого не вірила у те, що ця пара протримається довго. Цьому сприяло багато факторів: репутація композитора як ловеласа, початок роману пари, який тривалий час був таємним та не заважав продюсеру жити на дві сім’ї, а також численні скандали, які переслідували родину.

Наприклад, ще декілька років тому Костянтина Меладзе почали підозрювати у романі з Ерікою Герцег. Тоді Віра Брежнєва повелася дуже необережно, відписавшись від свого благовірного, що не залишилося непоміченим. Але згодом обидва зробили вигляд, що нічого не сталося та почали далі тішити публіку своєю співпрацею.

Костянтин Меладзе спровокував чутки про роман з вокалісткою

Віра Брежнєва показала, як святкували день народження Костянтина Меладзе
Костянтин Меладзе спровокував чутки про роман з вокалісткою

Після початку повномасштабної війни в Україні все кардинально змінилося. Пара була вимушена виїхати з російської федерації та оселилася у своїй віллі в Італії.

Віра Брежнєва одразу ж висловилася проти війни, але Костянтин Шотайович не поспішав. Врешті-решт, почали пліткувати, що нібито в родині почалася криза через різні політичні погляди. Згодом версія доповнювалася коханками, колишньою дружиною та іншими фантазіями фанатів.

Якщо спочатку Віра спростувала дану новину, то потім вирішила на неї не реагувати. Після її приїзду до України аудиторія вже була впевнена, що зірки розлучилися.

А нещодавно історія доповнилася новою композицією, яку Костянтин записав з вокалісткою Софією Тарасовою. Знаменитостям вже приписують роман.

Костянтин Меладзе спровокував чутки про роман з вокалісткою

Нагадуємо, що 3 роки тому Костянтин Меладзе потрапив у найгучніший скандал за усю свою кар’єру. Композитора звинуватили у неетичній поведінці по відношенню до молодих підопічних. Ані Лорак заявила, що Костянтин Шотайович пропонував їй любовні стосунки взамін на розвиток кар’єри. Пізніше до звинувачень приєдналися Оля Полякова та Анастасія Приходько. Меладзе в свою чергу вирішив не коментувати усе, що навколо нього відбувалося.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.