Дружина Мірошниченка розповіла про хворобу названого сина Марселя: “В нього були вади, несумісні з життям”

Тимур Мірошниченко разом із дружиною, стали сім'єю для хлопчика з дитячого будинку, родина поділилась щемливою історією їх названого сина Марселя.

Відомий український коментатор та телеведучий Тимур Мірошниченко, разом із дружиною Інною, поділились деталями нелегкого життя їх названого сина Марселя до всиновлення. Цьогоріч сім’я забрала хлопчика з дитячого будинку та подарувала йому шанс на щасливе майбутнє.

Нагадуємо, що в червні 2018-го у Мірошниченків народилась донька Мія, а наступного року з’явився син Марк. У 2023 році, попри те, що сім’я має двох маленьких дітей, пара зважилась на такий благородний вчинок, як всиновлення.

Тимур та Інна Мірошниченки розкрили деталі всиновлення
Тимур та Інна Мірошниченки розкрили деталі всиновлення

Про Марселя

Інна Мірошниченко розкрила певні деталі про біологічну матір хлопчика, хоч в офіційних документах інформації небагато. Основним нюансом є те, що жінка не знала про вагітність, аж до моменту пологів. Марсель народився з вадами травлення, що були не сумісні з життям, проте завдяки складній операції та чотирьом місяцям інтенсивної терапії, хлопчик все ж виборов його. Лише після цього він навчився самостійно дихати та почав набирати вагу, потім хлопчика передали у дит.будинок.

Через яку ваду Марсель потребував операцію

Дружина Мірошниченка розповіла, що багато лікарів навіть не знають про цю рідкісну ваду. Гастрошизис зустрічається досить рідко, близько 10 випадків на 100-300 тисяч вагітностей. Інформацію про цю ваду можна знайти тільки в наукових журналах, тому Інна була дуже вдячна лікарям за достатню компетентність для проведення складної операції.

Шлях до всиновлення

Спільно з unisef_ukraine Тимур та Інна Мірошниченки зняли відео, в якому розповіли історію всиновлення. Як каже подружжя, їм зачитували усі вади та синдроми Марселя, у той момент все про що вони думали – хлопчик має надзвичайну жагу до життя. Сім’я їздила до житомирського дит.будинку майже кожного дня аби побачитись з сином.

Як розповідають Інна та Тимур, шлях всиновлення – дуже нелегкий процес, проте завдяки підтримці рідних вони впевнено йшли до мети та зрештою Марсель став частиною сім’ї Мірошниченків.

“Я вже не відчуваю труднощів від подоланого шляху”, – розповідає Інна

Зараз сім’я ділиться щасливими світлинами разом

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.