Вдруге став батьком і одружився: як змінилося життя Мурата Налчаджиоглу після розлучення з Ані Лорак

З моменту розлучення Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу пройшло майже 6 років. За цей час життя обидвох встигло круто змінитися. І турецький бізнесмен може похизуватися успіхами.

Вперше таємничого турецького чоловіка Ані Лорак глядачі побачили у її кліпі “Shady Lady”. Тоді артистка проживала розквіт кар’єри та отримала статус поп-діви. Але надовго його втримати не вдалося.

Мурат та Ані Лорак з донькою
Мурат Налчаджиоглу розповів, як змінилося його життя

Вже через декілька років розпочнуться серйозні політичні зміни, і намагаючись всидіти на двох стільцях Кароліна сама не помітить того, як зрадить і власні інтереси разом з інтересами Батьківщини.

Мурат Налчаджиоглу розповів, як змінилося його життя

На той момент в неї вже була дочка, а також чоловік, який постійно зраджував. Східна казка перетворилася у безкінечний скандал. Образ Мурата Налчаджиоглу з принца перейшов у невірного іноземця, який навіть не здатен приховати свої любовні інтрижки. Чоловіку почали приписувати доволі неприємні речі.

Поговорювали, що він альфонс та використовує співачку задля збагачення. В мережі користувачі не могли встановити істину. Чи то Ані Лорак вийшла заміж за звичайного менеджера з готелю, чи то дійсно за бізнесмена. Офіційному розлученню передувалт два роки життя окремо.

Пара розійшлася 2016-го. Увесь цей час Мурат не мав можливості зустрітися зі своєю дочкою через проблеми з документами і лише через декілька років налагодив цей нюанс.

У його житті з’явилася нова жінка — красуня Лілія. Хоча шанувальники спочатку порівнювали її з Кароліною та не вірили у щасливий кінець цієї історії, все сталося абсолютно інакше: 2023-го українка вийшла заміж за турецького бізнесмена та стала його офіційною дружиною.

Мурат Налчаджиоглу розповів, як змінилося його життя

У Мурата з’явилася падчерка Олександра. Пара проживає в Києві і часто їздить до Туреччини, на батьківщину Мурата. Також поруч з сім’єю постійно буває Софія, яка останнім часом регулярно відвідує батька. З фінансової точки зору Мурат також процвітає: в нього є акції туристичної агенції, а також він виконує роль генерального директора турецької косметичної фірми “Farmasi”.

Лише нещодавно Кароліна розповіла, що попри зради вона дуже важко переживала розлучення. Судячи з усього, її кохання та прив’язаність були набагато сильнішими. Натомість Мурат зізнався, що шкодує про свою поведінку і більше такої помилки не скоїть по відношенню ні до кого.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.