Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим: що не поділили зірки

Між українськими зірками часто точаться сутички. Через особисті конфлікти, у центрі уваги опинились співаки Анастасія Приходько та Потап, а Маша Єфросиніна вирішила пригадати старі образи Горбунову

Приходько і Потап

Особиста неприязнь в стосунках між співачкою Анастасією Приходько та продюсером Потапом присутня вже досить давно. Зірки роками пасують одне одному гострими висловлюваннями. На інтерв’ю у радіоведучого Слави Дьоміна співачка роз’яснила, що ж відбувається між нею та Олексієм Потапенком. Як каже Приходько, репер перешкоджав її появі на телеканалі “1+1”, після того все й почалось.

За словами артистки, Потап казав:

“Давайте тільки без цієї атошниці”

Артистка пригадує, що перетиналась з Потапом на роботі в Криму, а також у Палаці Україна. І тут без сварок не обійшлось. Не могла не згадати й нещодавній “хіт” Потапа, що викликав обурення в Інтернет-користувачів. На інтерв’ю Приходько каже:

“І його пісня “Волонтер” – це просто дно”

За словами співачки, Потап ніби знаходиться поза контекстом усього, що зараз відбувається. В гостях у Дьоміна, Анастасія не втратила нагоди висміяти “заочний” запис продюсера у тероборону. Приходько зізналась, що не може поважати Олексія після усього зробленого ним під час війни.

Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим
Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим

Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов

Єфросиніна натякнула, що їх спілкування із Горбуновим закінчилось ще у 2021 році. Як каже ведуча:

“Ця людина припинила для мене своє існування”

У свою ж чергу Горбунов в інтерв’ю для Аліни Доротюк заявив, що не хоче коментувати конфлікт, що стався між ними. Як каже шоумен, хотів би щоб Маша сама розповіла цю історію, тоді б люди самі подивились хто правий, а хто ні.

Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим
Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим

Нещодавній скандал, що стався довкола Юрія Горбунова та його проєкту “СМТ Інгулець”, викликав бурхливу реакцію у соц.мережах. 22 липня Єфросиніна прокоментувала ситуацію у власному профілі Instagram. Телеведуча зізнається, що втомилась від питань про Горбунова. Маша не вбачає за потрібне коментувати кожен подібний скандал, адже за її словами:

“Це для мене, як і для всього нашого суспільства, прямий шлях до тотального психічного захворювання”

Схожі статті

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?