Дружина з дітьми не стали на заваді: відома актриса стала новою коханою зятя Ольги Сумської Яглича

Зять знаменитої української акторки Ольги Сумської Володимир Яглич знявся новому романтичному фільмі, де в ролі його коханої виступила відома акторка.

Ось уже вісім років Володимир Яглич будує стосунки з дочкою знаменитої Ольги В’ячеславівни Сумської Антоніною Паперною. Артисти виховують двох дітей, Єву та Данила, і, як стверджують ЗМІ, нещодавно таємно зіграли весілля. І цей роман, як виявилось, зовсім не впливає на вибір ролей знаменитості.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Зять Ольги Сумської обзавівся новою коханою. Антоніна Паперна та Володимир Яглич

Зять Ольги Сумської обзавівся новою коханою

Так, у майбутній романтичній комедії “Кохання не буває” Яглич стане коханим Ані Чіповської. Продюсери приховують сюжет історії і поки що навіть не представили трейлер стрічки. Але, судячи з опублікованих перших кадрів, на глядачів чекає історія кохання з безліччю епізодів, в яких будуть задіяні Яглич і Чіповська.

Примітно, що цього року подружжя має багато роботи. Поки українські глядачі сподівалися, що Антоніна прийме рішення на користь своєї Батьківщини та повернеться додому, вона тим часом будувала свої плани на професію та почала активно заробляти в російській федерації, адже раніше їй в цьому заважало материнство.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Зять Ольги Сумської обзавівся новою коханою. Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми

Нагадуємо, що дівчина з 2016-го проживає в москві. Вона неодноразово говорила про те, що мріє отримати російське громадянство, а її матір тим часом підкреслювала, що дане бажання жодним чином не пов’язане з політичною ситуацією, а з творчими поривами, які Антоніна хотіла реалізовувати саме в російському театрі.

Врешті-решт, вона вийшла заміж за російського актора та народила від нього дітей. 2021-го пара придбала розкішний будинок в елітному районі, де мешкають в основному знаменитості.

Раніше Ольга Сумська постійно говорила про те, як любить свого зятя. Мовляв, краще нього чоловіка немає. Однак, після початку повномасштабної війни в Україні вона навіть не розповіла, як Володимир ставиться до цього, і яку позицію має. Судячи з усього, акторці є що приховувати. За чоловіка своєї дочки вона взагалі не говорить і обходить дану тему стороною.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.