МастерШеф 12 сезон 5 випуск від 23.09.2023: хто з учасників покинув шоу – “Все менше віри в обʼєктивність”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, хто з учасників не виправдав очікувань судів та вилетів з програми.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 5 випуску від 23.09.2023. На цей раз шоу вилетів Петро. Він не впорався з завданнями, які отримав від суддів, а також програв на битві чорних фартухів.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-12

Українські залізничники та всі ті, без кого залізниця була б просто залізом прийшли на цей раз на зйомки та стали героями чергового випуску.

Саме вони евакуювали українців, працювали щоденно, рятували своїх співвітчизників та ризикували власним життям. Саме їх треба було нагодувати аматорам. Раніше їхня праця була не такою помітною, проте після повномасштабного вторгнення українці зрозуміли, що без цих титанів країна зупинилася б. І тому продюсери вирішили ще раз пролити світло на їхній подвиг та у звʼязку з цим дати нове завдання учасникам.

А на допомогу аматорам прийшли давно відомі зірки проєкту “МастерШеф” — Артем Кабулахін та Артем Бжезінський. Втім, такий вибір сподобався далеко не всім глядачам, адже вони знову почали вказувати на те, що до Пави судді мають особливе ставлення і від цього умови для аматорів змінилися.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-12. Скріншот коментарі під публікацією про новий випуск

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні зйомки програми на деякий час зупинилися, а трансляція нового сезону була перервана. Відновити її вдалося лише через півроку, після чого продюсери влаштували зйомки вже в нових реаліях. Зокрема, учасники розмовляють лише українською, а героями програми стають люди, які зробили великий внесок у майбутню перемогу.

Аматорам та професіоналам доводилося працювати в абсолютно незнайомих умовах, таких як відключення електроенергії, а також повітряні тривоги. Незважаючи ні на що, український кулінар готовий боротися за звання найкращого та отримати можливість стати найкращим кухарем в Україні та побудувати блискучу карʼєру.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?