Хто краще виглядає після третіх пологів: Alyosha, Марічка Падалко, Ольга Фреймут чи Олена Кравець (ФОТО)

Народження дитини – серйозний та відповідальний крок. Маючи успішну кар'єру та постійну зайнятість, впливові жінки все одно наважуються народжувати, проте як це впливає на їхнє подальше життя?

Такі відомі особистості як: співачка Alyosha, телеведуча Марічка Падалко, комічна акторка Олена Кравець та телеведуча Ольга Фреймут – відзначені поважним званням багатодітних мам. Після третіх пологів, у жінкок відбулись значні зміни у побуті та роботі.

Марічка Падалко

Відома українська журналістка, ведуча ТСН на каналі “1+1”, спільно з журналістом Єгором Соболєвим має трьох дітей. Це шістнадцятирічний син Михайло та дві донечки чотирнадцятирічна Марія та тринадцятирічна Катерина. Зараз горда мама часто ділиться світлинами своїх дітей у Instagram.

Незадовго до появи третьої дитини, Падалко зізнавалась, що ще не планує народжувати, адже не відпочила після других пологів.
Телеведуча поділилась, що коли завагітніла втретє, багато хто відмовляв її народжувати

Олена Тополя (Alyosha)

У 2020 році зіркова родина Олени і Тараса Тополі поділилась світлиною новонародженої донечки. Дівчинку назвали Марією. Артисти також виховують двох синів, дев’ятирічного Романа та шестирічного Марка.

Як змінились зіркові мами після третіх пологів
Як змінились зіркові мами після третіх пологів

У інтерв’ю для Катерини Осадчої, Альоша каже, що зіркові батьки вимушені чергувати свої виступи на фестивалях, аби хтось із них мав можливість бавити дітей. Співачка зізнається, що виховання хлопців та дівчат кардинально відрізняється.

“Це зовсім різні світи”, – каже Олена

Після пологів співачка не займається спортом, проте активно слідкує за харчуванням.

Олена Кравець

У зірки “Кварталу” після вагітності, клопотів стало вдвічі більше, адже Олена Кравець народила одразу хлопчика і дівчинку. Дітей назвали Катрусею та Іванком. Старшу доньку артистка народила у 2003 році у віці 26 років.

Олена Кравець та її двійнята
Олена Кравець та її двійнята

Як раніше ділилася Кравець, після народження двійні, вони із чоловіком зіштовхнулись з кризою у стосунках. Лише завдяки сімейній психотерапії, подружжя, яке прожило разом вже 26 років, змогло подолати цей момент і уникнути розлучення.

Ольга Фреймут

У 2017 році телеведуча опублікувала фото з пологового будинку. На світлині була зображена новонароджена Євдокія. Володимир Локотко, що став батьком дівчинки, обіймає посаду гендиректора “Нового каналу”. Крім маленької Євдокії пара виховує доньку Злату від першого шлюбу Фреймут і спільного сина Валерія.

Як змінились зіркові мами після третіх пологів
Як змінились зіркові мами після третіх пологів

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.