Тіна Кароль розповіла про свій перший поцілунок: Дан Балан не знав, а це сталося на шкільній дискотеці

Відома українська співачка Тіна Кароль дала ексклюзивний коментар для "Мері Клер", в якому розповіла про нові досягнення в кар'єрі та проєктах.

2023 рік став для Тіни Кароль роком перемог, здійсненням мрій та досягнень. Артистка потрапила на суддівське крісло в Греммі, її портрет видніється на Бродвеї, а на сцені вона виконує пісню, написаною Дайан Воррен.

Тіна Кароль розповіла про свій перший поцілунок

Тіна Кароль розповіла, що чекає на її невістку
Тіна Кароль розповіла про свій перший поцілунок

У зв’язку з композицією, яку для поп-діви написала світова знаменитість Тіна Кароль дала ексклюзивний коментар журналу “Marie Claire”. В ньому виконавиця розповіла, чому для неї цей крок неймовірно важливий і можна сказати доленосний.

До речі, про роботу над спільною піснею між українською виконавицею та голлівудською знаменитістю стало відомо ще 2 місяці тому. Вже тоді новина була неймовірно інтригуючою. А очікування шанувальників цілком і повністю виправдалися, чому вони безумовно раді.

Тіна Кароль показала статного красеня
Тіна Кароль розповіла про свій перший поцілунок

“Композиції, створені Дайан Воррен знають всі, але просто не знають, що вона їхній автор. Я жартую, хоча це так і є. З її піснями у багатьох пов’язані приємні спогади. Особисто я танцювала під її пісні ще на шкільних дискотеках. Ну хто не знає “One Break My Heart” Тоні Брекстон? Хто не цілувався під цю пісню?”

Варто відмітити, що у плані успішності Тіна Кароль вже переганяє свого колегу та імовірного коханого Дана Балана. Так, зірка свого часу міг похизуватися тим, що написав справжній хід для Ріанни, а також мав доволі широку аудиторію по всьому світі. На даний момент поп-діва не тільки не відстає, але безумовно перевершує колегу в усьому.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Тіна Кароль також відмовилася від усіх своїх російськомовних пісень, навіть тих, які були найулюбленішими серед аудиторії та користувалися популярністю протягом 20 років. Саме тому для Кароль співробітництво з Воррен також дуже важлива.

Шанувальники вже активно поповнюють свої плей-листи новою композицією, яка не тільки неймовірна на слух, але вселяє надію та віру в краще.

Схожі статті

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.