Дочка Олі Полякової Маша зʼїхала від батьків та розповіла, як тримається на плаву: “Поїла з усіх тарілок”

Зіркові діти також мають властивість покидати сімейне гніздечко та рушати у вільне плавання. Нещодавно це сталося з дочкою Олі Полякової Марією.

Досвід самостійного життя Маша Полякова отримала після початку повномасштабної війни. Разом зі своєю сестрою Алісою вона рік провела у Великобританії без матері, яка повернулася до України, адже мала кар’єру та контракти.

Але згодом дівчина все ж таки вирішила переїхати поближче до своєї сім’ї. Цього року вона вступила до київської консерваторії, відмовившись від навчання в британському коледжі. Втім, з батьками в одному будинку жити не залишилася.

Маша Полякова розповіла, як їй живеться окремо від батьків

Дочка Олі Полякової Маша зʼїхала від батьків

Де саме на даний момент мешкає красуня достеменно невідомо. Можливо вона орендує квартиру, а може переїхала до гуртожитку. Однак, вона вже зіштовхнулася зі складнощами студентського життя.

Нещодавно Марія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому розповіла, як вона з батьком прийшла до ресторану і була вимушена забрати всю їжу з собою, так як не хотіла готувати вдома.

Дочка Олі Полякової Маша зʼїхала від батьків. Скріншоти особистої сторінки дівчини

“Бути однією, це коли зараз я живу сама і тато покликав у ресторан. Ти поїла з усіх тарілок, а все, що замовила собі, забрала додому. Чому? Тому що ми живемо одні, готувати ми не любимо, витрачати кошти на доставку теж. А це буде обід, вечеря та сніданок”, – пожартувала Марія.

Примітно, що зараз красуня встигає і вчитися, і будувати музичну кар’єру. Ще до вступу до вищого навчального закладу Маша створила свій власний гурт, з яким навіть встигла дати декілька виступів. Втім, її репертуар був суворо розкритикований фанатами Олі Полякової. Аудиторії не сподобалося, що молода дівчина використовує нецензурну лексику, а також підбирає доволі не елегантні пісні.

Хтозна, можливо після навчання в консерваторії Марія знайде для себе щось більш привабливе для аудиторії, адже фанати Полякової активно слідкують і за її дочкою. Тож можна сміливо сказати, що у Маші є готовий слухач.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.