Володимир Остапчук святкує свої 39 років: як привітала молода кохана Полтавська та який сюрприз приготувала

Український телеведучий та шоумен Володимир Остапчук сьогодні має велике свято, оскільки зустрічає свої 39 років. З цієї нагоди молода дружина Катерина Полтавська підготувала коханому сюрприз.

Про особисте життя відомого українського телеведучого Володимира Остапчука говорить вся преса та пересічні громадяни, які цікавляться сучасним перебігом подій на просторах українського шоу-бізнесу. Після розірвання шлюбу з нотаріусом Христиною Горняк у 2022 році, чоловік в соціальній мережі Instagram познайомився з молодшою за нього на 16 років, журналісткою Катериною Полтавською.

Нова обраниця Остапчука: на кого шоумен проміняв Христину Горняк
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Так, 27 вересня відомий та дещо скандальний шоумен Володимир Остапчук зустрічає свої 39 років. Тому, у своєму Instagram-блозі чоловік оприлюднив перші кадри вітань з опівночі нової дружини, 23-річної Катерини Полтавської. Спочатку дівчина наполягла на тому, аби вони провели святкування не вдома, а в розкішному київському готелі – Sophia Hotel Kyiv. Потім, як тільки годинник пробив 00:00, Катерина піднесла коханому торт зі свічкою для загадування заповітного бажання та зі смішним написом, який вказує на вік ведучого:

“Зробила мені сюрприз і “вкрала” з дому в готель на кілька днів. Оце так початок Дня народження”.

Володимир Остапчук святкує свої 39 років

Чоловік посміявся з оригінального торта, далі загадав бажання та задув свічку, утім, на цьому сюрпризи від дівчини не закінчилися. В наступній розповіді знаменитий ведучий показав головний подарунок від дружини, який дещо зламав стандартну систему – новенький iPhone. Зазвичай чоловіки звикли готувати такі презенти своїм жінкам, однак тут вийшло геть з точністю до навпаки.

Володимир Остапчук святкує свої 39 років

Нагадаємо, що український телеведучий Володимир Остапчук нещодавно оприлюднив нове романтичне фото у дзеркалі з 23-річною дружиною, де видніються їхні почуття, теплі обійми та ніжні поцілунки. Пара зробила світлину перед тим, як вирушити на світський захід, а саме на музичну премію MUZVAR.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?