“Мріє зустріти своє кохання та одружитися”: Гайтана шукає для свого престарілого батька нову дружину

Відома українська співачка Гайтана вразила мережу повідомленням про свого батька, який проживає у республіці Конго. Чоловік шукає собі дружину.

Коли Гайтана з’явилася вперше на українській сцені, то одразу ж звернула на себе увагу екзотичною зовнішністю. Тоді на вітчизняній естраді жінок з африканськими рисами не було.

Артистка мріяла виконувати джаз, але просувалася завдяки поп-музиці. За багато років активної роботи вона змогла створити безліч композицій, які назавжди стали улюбленими для багатьох слухачів.

Гайтана повідомила, що шукає для свого батька нову дружину

Куди зникла зі сцени Гайтана і чим вона зараз займається
Гайтана повідомила, що шукає для свого батька нову дружину

У той самий період вона давала ексклюзивні інтерв’ю, в яких розповідала про свою сім’ю. Її батько родом з Конго свого часу закрутив кохання з українкою. В результаті цього союзу і народилася прекрасна Гайтана. Стосунки з ним були складними, але артистка з превеликим задоволенням їздила на свою історичну батьківщину та відвідувала тата.

А зараз Гайтана не випускає нових кліпів, не з’являється на великій сцені, але продовжує займатися творчістю. Її чоловік виконує обов’язки продюсера. Пара разом виховує дочку, багато подорожує та тримає зв’язок з аудиторією через соціальні мережі.

Нещодавно зірка повідомила на особистій сторінці в Instagram, що дружина її батька померла. У зв’язку з цим чоловік знову у пошуку коханої жінки. Він не хоче залишатися одиноким самотнім і мріє про кохання.

Гайтана прийняла рішення допомогти батьку цьому питанні і тому повідомила українським жінкам, що її коханий тато мріє знову одружитися.

Нагадуємо, що Гайтана зникла з великої сцени після невдалої участі на Євробаченні. Артистка не змогла завоювати достойне місце, і як подейкували, в результаті потрапила в борги, адже участь у конкурсі коштує немаленьких грошей.

Що ж відбулося насправді достеменно невідомо. Після розірвання контракту з Едуардом Клімом все стало важко та незрозуміло. Про Гайтану усі пам’ятають, її люблять, від нею чекають новин, а тому співачка в будь-який момент могла б повернутися на естраду та тішити слухачів своєю творчістю.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?