Сергій Жадан вперше розповів головну причину розлучення з другою дружиною: молода та знаменита коханка?

Знаменитий український письменник Сергій Жадан дав ексклюзивний коментар на рахунок свого особистого життя та пояснив, чому його шлюб розвалився.

Для українців давно не секрет, що у період повномасштабного вторгнення багато сімей припинили своє існування. Причини були найрізноманітнішими: від розлуки, яка сталася в результаті евакуації, до сильного стресу, який змусив швидко розставити пріоритети та відмовитися від усього, що пригнічувало і робило нещасливим.

Сергій Жадан вперше розповів головну причину розлучення з другою дружиною

Сергій Жадан вперше розповів головну причину розлучення з другою дружиною. Сергій Жадан разом з дружиною Іриною та дочкою Марією

В українському шоу-бізнесі розпалися навіть найміцніші пари. Втім, не так давно про своє розлучення повідомив і Сергій Жадан. Це вже друге розставання з дружиною у його житті. Втім, офіційному повідомленню про дане рішення передували чутки про його роман з Христиною Соловій.

І варто відмітити, що вони не виникли на пустому місці. Після тісної співпраці письменника та співачку бачили під час прогулянки, на якій вони трималися за руку. Фотографія була зроблена перехожими, а згодом злита в мережу.

Жадан гуляє з Христиною Соловій
Сергій Жадан вперше розповів головну причину розлучення з другою дружиною

Обидва відмовляються розповідати про своє особисте життя, і доволі у жорсткий формі. Втім, нещодавно Софія Кошкіна змогла отримати ексклюзивний коментар письменника на рахунок його розлучення та дізнатися причину.

“Мені здається, що справді сьогодні для багатьох із нас є визначальним цей фактор кілометрів. Фактор розірваності, фактор порушеності усталеного життя, якихось зв’язків. Сьогодні ти чітко розумієш, наскільки важить контакт, наскільки важить прив’язаність, тепло між людьми”

Натяк на роман з Христиною Соловій Сергій Жадан просто проігнорував, заявивши, що будь-яка творча колаборація — це дійсно круто, але не став відповідати на провокацію, оминувши її, і залишивши без відповіді.

В свою чергу Христина Соловій не так давно отримала запитання стосовно того, чи був у неї досвід стосунків з одруженим чоловіком. Співачка заявила, що такого в її житті не було, однак в дитинстві вона була закохана у чужого хлопця.

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?