“Я навчилась з тобою кохати”. Роман Тоні Матвієнко і Романа Скорпіона вийшов назовні: як відреагував Мірзоян

Чутки про можливі зради в сім'ї Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко ширяться вже досить давно. Мірзоян розповів про реальні стосунки в родині, доки Матвієнко ніжно тримала за руки Романа Скорпіона.

Стосунки Матвієнко і Мірзояна

Українська співачка Тоня Матвієнко та співак вірменського походження Арсен Мірзоян одружились ще у 2017 році. В них народилась спільна донька Ніна, яку назвали на честь її зіркової бабусі Ніни Матвієнко.

Арсен Мірзоян поділився своїм баченням стосунків з дружиною, адже нещодавно в соціальних мережах з’явилися чутки про можливий розрив їхнього шлюбу. За словами Мірзояна, ці чутки лише викликали у них посмішку.

Роман Скорпіон зізнався у справжніх почуттях до Тоні Матвієнко
Роман Скорпіон зізнався у справжніх почуттях до Тоні Матвієнко

Під час інтерв’ю для Слави Дьоміна співак пояснив, що вони не мали наміру спростовувати такі плітки. Вони не вважали це за потрібне, і просто не звертали на них увагу.

Однак, їхні стосунки, дійсно, зазнали змін. Мірзоян відзначив, що через війну він почав більше цінувати кохання. Також артист поділився думками, що стосуються зради. За словами співака, якби така ситуація відбулась, він би не розголошував її.

Артист визнає, що вони з Антоніною бувають ревнивими, але вміють уникати сварок. Втім, іноді йому доводиться виправдовуватися перед дружиною.

Неочікуваний дует

Українська співачка Тоня Матвієнко вразила своїх прихильників несподіваною музичною колаборацією з виконавцем Романом Скорпіоном. Цей дует спровокував хвилю чуток про роман між колегами.

Роман Скорпіон зізнався у справжніх почуттях до Тоні Матвієнко
Роман Скорпіон зізнався у справжніх почуттях до Тоні Матвієнко

Багато фанів припустили, що їхній зв’язок може бути не тільки професійним, але і романтичним. У відеокліпі артисти ніжно дивляться одне на одного та тримаються за руки. А сам трек отримав назву “Я нікому тебе не віддам”.

Роман Скорпіон підтвердив, що він і Тоня в стосунках і вже дуже давно, але ці відносини є лише дружніми. Він дуже поважає Арсена, Тоню та їхню неймовірну сім’ю, і бажає їм тільки щастя. І хоча їх об’єднує спільна пісня, яка відгукнулась у серцях мільйонів слухачів, грань дружніх відносин вони ніколи не перетинали.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?