Хто оточує Ігоря Кондратюка: все про дружину, синів і доньку продюсера, яка готується підкорити космос

Український телеведучий Ігор Кондратюк всіляко уникає розмов про особисте життя в публічному просторі. Попри обачність шоумена, деякі цікаві деталі про його родину все-таки випливли на поверхню.

Ведучий легендарного талант-шоу “Караоке на майдані”, член журі “Х-фактор” та “Україна має талант!”, Ігор Кондратюк полюбився українцям своєю виключною харизмою. Шоумен завжди намагався бути чесним зі своїми шанувальниками, а тому казав, що його творча діяльність має цікавити людей більше за особисте життя.

Однак, у кількох інтерв’ю, Кондратюк згадував про стосунки з дружиною та розповідав чим зараз займаються його діти.

Які секрети приховує особисте життя Ігора Кондратюка
Які секрети приховує особисте життя Ігора Кондратюка

Дружина Ігоря Кондратюка

У розмові з радіоведучим Славою Дьоміним, Кондратюк розповів, з дружиною познайомився через спільну роботу. Його обраницею стала фінансистка Олександра Городецька. Пара разом ще з 1996 року та наразі має трьох спільних дітей.

Вже в іншому інтерв’ю телеведучий знову обмовився про дружину:

“Ми з 1996 року разом. До того у нас були інші шлюби, но то таке”, – несподівано сказав Кондратюк.

Варто зазначити, прихильники були приголомшені, коли почули такі факти. Втім, про екскохану шоумена наразі нічого невідомо.

Повертаючись до Олександри Городецької, Ігор Кондратюк зазначив, що протягом усього періоду спільного життя вони ніколи не перебували на межі розлучення. Проте, між подружжям іноді виникали досить серйозні конфлікти, що стосувались роботи.

Які секрети приховує особисте життя Ігора Кондратюка
Які секрети приховує особисте життя Ігора Кондратюка

Діти Ігоря Кондратюка

Старші сини Сергій та Данило мають роботу та допомагають ЗСУ. Сергій працює над створенням соціальних відеороликів, окрім зйомок він також займається і монтажем. Його молодший брат Данило працює у сфері маркетингу. Він не обмежився лише цією діяльністю, хлопець заснував благодійний фонд та активно надає підтримку Збройним Силам України.

Ігор Кондратюк також має доньку Поліну. Вона закінчила гімназію “Академію” із золотою медаллю. Зараз дівчина проживає та здобуває освіту в США. Поліна навчається на третьому курсі за спеціальністю інженер космічних систем. За словами шоумена, це було несподіванкою для всієї сім’ї. Донька має успіхи у навчанні та найближчим часом планує відвідати родину в Україні.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.