Дружина Романа Сасанчина показала свій округлий живіт та розповіла про вагітність: “За другою лялькою”

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна вперше за довгий час показала свій округлий живіт та розповіла про наступну вагітність.

Минулого року Роман Сасанчин та його дружина Іванна стала батьками. У молодої пари народився первісток — дівчинка Єлизавета. Вдома маленьку красуню ніжно називають Елізою. Її зіркова мама Іванна знаходилася на зв’язку з користувачами мережі увесь період своєї вагітності, під час пологів та після. Можна сказати, що аудиторія прожила з нею найказковіші часи.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про вагітність

Родина Сасанчина
Дружина Романа Сасанчина розповіла про вагітність. Співак разом зі своєю дружиною і дочкою

На перші місяці життя дівчинка також пропала повномасштабна війна в Україні. Іванна була вимушена евакуюватися разом з дочкою за кордон та залишити коханого чоловіка вдома. У молодих людей сталася криза, результати якої уся Україна могла спостерігати в пресі. Заявивши, що їхньої сім’ї більше немає Івана спровокувала чутки про розлучення, після чого була повернута Повернулася додому, розвіяло чутки про розставання з Романом, а пізніше обвінчалися з ним.

Зараз пара проживає в Києві у квартирі, яку Роман отримав у нагороду від телеканалу 1+1. Молоді люди відремонтували лише спальню, але вже живуть з комфортом. Ба більше, Іванна нещодавно поділилася думками про другу вагітність.

На це її наштовхнув контент в Інстаграм. Іванні у рекомендаціях почали попадатися вагітні жінки, через що вона вирішила пригадати і на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, якою вона була під час останніх термінів вагітності. Дівчина оприлюднила в своєму блозі архівне фото з животом, а також розповіла, що вони з Романом готові до другої дитини. Зокрема, Сасанчин хоче ще одну дівчинку.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про вагітність. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Не так давно пара давала інтерв’ю, в якому пояснила, що не тільки не жалкує про раннє материнство, але хоче народити ще декілька дітей, і у свої 40 насолоджуватися життям. Мовляв, народять та виховують дітлахів зараз, а в більш зрілому віці отримають можливість спокійно займатися собою.

Схожі статті

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.