Експідопічна Кондратюка Аіда Ніколайчук показала загадкового чоловіка: знайшла жіночне щастя в Америці?

Виконавиця Аїда Ніколайчук своїм чарівним голосом вразила не тільки глядачів, але й суддів проєкту "Х-Фактор". Як зараз справи у популярної співачки?

Після перемоги на відомому проєкті “Х-фактор” співачка Аіда Ніколайчук здобула чималу популярність. Глядачі зі всієї країни продовжували слідкувати за жінкою. Цікавились не тільки творчістю жінки, але і її особистим життям.

Аіда, ще у коледжі вперше вийшла заміж. Чоловік причарував жінку з першого погляду. Вони познайомились в Миколаєві. Він, як і Ніколайчук, був закрійником. Спочатку Жінка перебралася до чоловіка в Миколаїв, а згодом пара переїхала до Одеси. Співачка у шлюбі народила сина – Максима. Але відносини подружжя дали тріщину та пара розлучилася.

Аіда Ніколайчук показала нове кохання
Аіда Ніколайчук показала нове кохання

Під час участі в проєкті “Х-фактор” співачці приписували роман з її наставником Ігорем Кондратюком. Проте зірки спростували чутки. Згодом виявилося, жінка таки мала роман на проєкті, але не з продюсером, а з звукорежисером Дмитром. Проте, Аіда не любить згадувати про ці відносини.

Аіда Ніколайчук показала нове кохання
Аіда Ніколайчук показала нове кохання

Другим обранцем виконавиці, що став її чоловіком, був Микита Подольський. Чоловік молодший за зірку на 12 років. Поєднало пару спільне захоплення мотоциклами. Микита професійний дрифтер та стантрайдер. Їх стосунки почалися з простого компліменту, що спортсмен відпустив в бік співачки. А вже за два роки, у 2016 році, пара побралася. Проте, щастя не було довгим, подружжя переживало кризи в стосунках та, за 5 років, розлучилися. Останньою краплею в стосунках, стала втрата дитини. Аіда дуже переживала та вирішила покинути чоловіка.

Аіда Ніколайчук показала нове кохання
Аіда Ніколайчук показала нове кохання

Після початку повномасштабного вторгнення, співачка перебралася до США. Та повертатися в Україну поки не планує. А нещодавно, жінка виклала в сторіс фото, на якому стоїть в обіймах невідомого чоловіка. Судячи з підпису до знімка, це новий обранець Аіди.

“Моє кохання! Я дуже сильно тебе кохаю. Я обожнюю і пишаюся тобою”, – підписала фото Ніколайчук.

Переможниця шоу Х-Фактор Аіда Ніколайчук показала нове кохання
Переможниця шоу Х-Фактор Аіда Ніколайчук показала нове кохання

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?