Осоромилася на весіллі: Олена Кравець розповіла ганебну історію та зізналася, чому заздрить Кошовому

Близька подруга президента України Олена Кравець поділилася думками про особисте. Жінка розповіла історію з минулого, через яку й досі відчуває сором.

Відома акторка “Жіночого кварталу” Олена Кравець рідко ділиться особистими почуттями. зірка зізнається, відкриватися її досить складно. Проте, під час шоу Жені Яновича “20:23”, жінка поділилася деякими подробицями з життя. Формат шоу передбачає спілкування у формі гри. Можливо саме тому Олена розговорилася.

Олена Кравець зізналася, чому заздрить Кошовому
Олена Кравець зізналася, чому заздрить Кошовому

Женя зачитував відповіді, а Олена мала підібрати питання, на яке дала б таку відповідь. Кравець розповіла, що не часто спілкується з близьким другом Володимиром Зеленським, адже розуміє, що на президентові велика відповідальність, та вона не хоче його відволікати.

Олена Кравець зізналася, чому заздрить Кошовому
Олена Кравець зізналася, чому заздрить Кошовому

Жінка зізналася, чому заздрить Євгену Кошовому. Ні, це не вміння швидко вчити тексти, або його акторська майстерність. Жінка заздрить його зачісці, адже йому не потрібно по дві години перед концертами вкладати волосся. Жінка доповнила свою відповідь більш серйозною заявою. Акторка заздрить Яновичу, адже він наважився на власне шоу та займається улюбленою справою.

“Ти наважився зробити те, що хотів, про що мріяв. І робиш це круто. Я тепер розумію, що теж так хочу”, – зізналася Кравець.

Олена Кравець зізналася, чому заздрить Кошовому
Олена Кравець зізналася, чому заздрить Кошовому

Також, Олена розповіла ганебну історію з життя. Жінка досі соромиться своєї помилки. Одного разу, акторка вела церемонію весілля у друзів. Під час розпису Кравець помилилася, та замість імені нареченого, назвала ім’я його друга.

“Вони Українці. Але дуже давно переїхали до Америки та весілля було в Мексиці. Було дуже спекотно”, – виправдовує себе Олена.

Погляд нареченої та нареченого, жінка пам’ятає й нині. Олена дуже соромиться цієї ситуації, адже ледве не зіпсувала весілля молодятам.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.