Хто успадкує триповерховий дім Ніни Матвієнко: Тоня Матвієнко з Мірзояном – не єдині претенденти на житло

Вранці 8 жовтня на фанатів Ніни Матвієнко чекала дуже сумна новина. Про смерть легенди української естради стало відомо від її дочки Тоні, яка проживала з нею.

Ніна Матвієнко до останнього подиху проживала своє життя яскраво та надихаючи. Колеги артистки не змогли повірити у її смерть, адже вона вилучала енергію, радість та віру в краще. І хоча вона володіла сталевим характером, була неймовірно доброю. Зірка дуже любила свою сім’ю і робила все заради дітей та онуків.

Хто успадкує триповерховий дім Ніни Матвієнко

Ніна Матвієнко розповіла, яке прізвище має донька Тоня
Хто успадкує двоповерховий дім Ніни Матвієнко

Так, 7 років тому у її будинку з’явився новий мешканець — Арсен Мірзоян. Дочка зірки Тоня Матвієнко вийшла заміж за свого колегу, але так як після розлучення усе майно виконавця залишилося його колишній дружині та дітям, Ніні Митрофанівні довелося відкрити свої двері для пари, і вона це зробила. Згодом народилася її онучка, яка також була названою Ніною.

Окрім дочки у зірки є двоє синів, однак вони вилетіли з гнізда і пов’язали своє життя з релігією. Тим не менш, будинок все одно був повен. Це зіграло дуже надобру роль у її стосунках з чоловіком Петром Гончаром. 2021-го вона заявила, що розходиться з благовірним. Художник поїхав жити на дачу, але вже через деякий час Матвієнко повідомила, що сильно погарячкувала і насправді вони не збираються розлучатися.

Тож єдиний прямий спадкоємець будинку, в якому проживають Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян — це чоловік артистки. З великою вірогідністю для пари нічого не зміниться, тим паче, що вони ще до початку повномасштабної війни в Україні збиралися з’їжджати на власну квартиру. Вона вже придбана, може буде експлуатованою, але пара на той момент мала робити ремонт. Що зараз відбувається з житловою площею не ясно.

Хто успадкує двоповерховий дім Ніни Матвієнко

Тоня Матвієнко після початку вторгнення повідомила, що дані плани поставлені на паузу через події в країні. Петро Гончар не давав жодних офіційних коментарів стосовно смерті своєї коханої дружини. Тоня Матвієнко обмежилася повідомленням про її кончину, а також датою та часом церемонії прощання з артисткою.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.