Особистість молодої коханки, яка встала між Меладзе і Брежнєвою розкрита: “Між ними різниця 40 років”

Через рік чуток про розлучення Віра Брежнєва нарешті підтвердила свій розрив з Костянтином Меладзе. Ба більше, блогер Богдану Безпалову вже вдалося встановити причину.

Тривалий час шанувальники Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе не вірили у те, що пара розходиться. Втім, все казало про це, і спроби екс-подружжя замилити очі лайками та підтримкою одне одного в соціальних мережах просто не спрацювала. Після повернення співачки до України з Італії вже не залишилося сумнівів у тому, що вона не разом з чоловіком.

Подейкували, що пара розпродавала в російський федерації спільне майно, а нібито основною причиною розставання є різні політичні погляди. Втім, зараз версія змінюється на ходу. Сама Віра відмовилася коментувати головну причину і попросила залишити їх в спокої.

Особистість молодої коханки, яка встала між Меладзе і Брежнєвою розкрита

Костянтин Меладзе стурбував близьких своїм моральним станом
Особистість молодої коханки, яка встала між Меладзе і Брежнєвою розкрита

Тим часом Богдан Беспалов заявив, що насправді проблемою стала невірність композитора. Мовляв, він допустив ту саму помилку, яку допускав і в шлюбі з Яною. А коханкою чоловіка стала молода дівчина Софія Тарасова, з якою в нього 40 років різниця.

Зараз Костянтин Шотайович активно її продюсує, але блогер впевнений, що усе це відбувається через любовний інтерес чоловіка до дівчини.

“Це дуже приховували через можливе засудження суспільства. Між ними різниця майже сорок років, – вразив зізнанням блогер. Батьки дівчини знали про це з самого початку і були не проти, бо у її родини мета зробити з не зірку за будь-яку ціну. Цей роман послужив серйозним змінам не тільки в житті Меладзе. Про їхній роман знали лише троє людей. Їхній дует вийшов не просто так. У Меладзе великі плани зліпити з Софії велику зірку в Росії. Зараз активно готуються демки і концепція образу артистки”

Нагадуємо, що три роки тому Ані Лорак звинуватила Костянтина Меладзе у тому, що він пропонував їй близькі стосунки в обмін на кар’єру. Артистка відмовилася, і розповіла про це лише через 15 років. До звинувачень Кароліни приєдналися Оля Полякова та Анастасія Приходько, але Меладзе так і не відповів на ці ствердження.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.