Ніяка вона не Могилевська: ось яке прізвище легенда української естради багато років приховувала від фанатів

Українська співачка та акторка Наталія Могилевська достатньо відома зірка сучасного шоу-бізнесу, утім, деякі цікаві факти з її біографії довгий період залишалися в таємниці.

Все своє життя знаменитість Наталія Могилевська прожила в Києві. Після закінчення середньої школи майбутня зірка вступила до Київського естрадно-циркового училища, а після випуску з нього розпочала власну сольну кар’єру. Тоді її дані по паспорту не здавалися гучними та тими, що можуть запам’ятатися публіці, а тому у 1995 році справжнє прізвище співачки Могила було вирішено змінити на гучне – Могилевська.

Наталя Могилевська показала букет від таємного прихильника
Ось яке прізвище легенда української естради багато років приховувала від фанатів

Терпінню та цілеспрямованості артистки можна лише позаздрити та повчитися, однак при успішній кар’єрі, славі та при визнанні української публіки Наталія зізналася, що отримала щастя в особистому житті лишень у свої 48 років.

В інтерв’ю у знаменитого журналіста та ведучого Олексія Суханова Могилевська вперше заговорила про велику трансформацію власного “я”, що привела її до омріяного щастя. Зірка не приховала, що була завзятою кар’єристкою та тільки зараз усвідомлює, що багато її здобутків були для похвали від суспільства, а не для себе.

Готова стати матір'ю: Наталія Могилевська розповіла про вагітність
Наталія Могилевська та Олексій Суханов

Співачка зауважила, що пережила довгий та складний шлях, аби визнати власні помилки, пропрацювати їх, а також відчула бажання попросити вибачення перед всіма, кого могла образити. Досвід, мудрість та свої знання за період активного творчого життя вона прагне передати своїй майбутній дитині, а тому вперше зізналася, що дуже хоче народити.

Каже, що напрацювала достатньо педагогічного досвіду у роботі з дітьми та впевнена, що зможе дати своєму нащадку все необхідне, а ще гідне виховання та любов. Артистка не приховує, що наразі щаслива у нових стосунках, а поділитися деталями з особистого життя зможе тоді, коли відчує, що це на часі.

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.