Куди зникла Марія Яремчук? Після зізнання Пономарьова у романі зі співачкою вона сховалася від всіх

Єдина донька легендарного Назарія Яремчука Марія з'явилася на сцені приблизно 10 років тому. Дівчинка одразу ж захопила не тільки своїм талантом та генеалогією, але й природною красою.

Марія Яремчук успадкувала від свого батька усі необхідні якості для просування на сцені. Свого часу вона мала можливість стати такою собі українською Селеною Ґомес чи Аріанною Гранде. Втім, через декілька років активної роботи на естраді Марія Назарівна повідомила про те, що завершує свою кар’єру, пояснивши це фобією.

Куди зникла Марія Яремчук

Марія Яремчук
Куди зникла Марія Яремчук

Глядачам це пояснення здалося неймовірно дивним, адже до цього співачка неодноразово виступала перед великими аудиторіями. Мовляв, як це взагалі можливо, що вона співала на сцені, маючи страх виступів перед людьми.

І тим не менш, зірка з тих пір почала вести повністю закритий образ життя. На зв’язок зі своїми фанатами вона вийшла лише 24 лютого 2022-го, і з тих пір намагається підтримувати співвітчизників. Ба більше, на Євробачення вона приїхала та виступила у якості запрошеної гості, адже колись представляла Україну на даному конкурсі.

Примітно, що незадовго до повідомлення про завершення кар’єри Марія Яремчук пережила доволі неприємний інцидент з Олександром Пономарьовим, з яким на той час виступала дуетом. Чоловік заявив пресі, що він крутить роман з молодою колегою. Пізніше Марія отримала запитання на рахунок підтвердження даної інформації, але зірка дала усім своїм виглядом зрозуміти, що це не так. Після цього виконавець заявив, що він пожартував, і це була це був першотравневий розіграш.

Втім, скоро після цього їхня співпраця завершилася, а Марія Назарівна заявила, що боїться уваги глядача. Цікаво, що зараз невідомо, чи є у Марії чоловік, чи народила вона дітей, де проживає, і що планує робити далі. Так само невідомо, чим вона заробляє собі на життя.

У артистки доволі багато друзів, це помітно з того, як вона спілкується на своєму акаунті в соціальній мережі Instagram зі знайомими. Однак, у той самий час ніхто не викладає з нею спільних фотографій, вочевидь слідуюче проханням Марії Назарівни щодо приватності.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.