Всі коханки Костянтина Меладзе: кому приписували роман з екс-чоловіком Брежнєвої і з ким він зараз зараз

Про любов Костянтина Меладзе до жінок говорили ще 20 років тому. Продюсер прославився як серцеїд, але що дивно, його дружина зізнавалася, що навіть не підозрювала про його зради.

Звісно, найгучніше історія зради Костянтина Меладзе дружині — це його роман з Вірою Брежнєвою, яка також не була вірною своєму чоловіку Кіперману.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Всі коханки Костянтина Меладзе

Зірки зустрічалися багато років таємно і перейшли в офіційні стосунки лише тоді, коли від продюсера пішла його дружина Яна, дізнавшись про адюльтер. Вона зізнавалася, що чоловік навіть не збирався з нею розходитися і взагалі не очікував такого кроку від благовірної. Втім, після настільки серйозної зміни в особистому житті він швидко знайшов, з ким побратися, і цією обраницею стала Брежнєва. Зараз пара повідомила про розлучення.

Софія Тарасова

Всі коханки Костянтина Меладзе

З українкою Софією Тарасовою Костянтину приписують стосунки прямо зараз. Але подейкують, що саме вона стала причиною розлучення продюсера з його другою дружиною Вірою. Нещодавно красуня зробила публічно звернення, в якому спростувала свій зв’язок з Меладзе, втім ставлення глядачів до цього питання доволі однозначне.

Еріка Герцег

Еріка Герцег та Віра Брежнєва
Всі коханки Костянтина Меладзе

З Ерікою Роман Константину приписали майже одразу після його весілля з Вірою. Олію у вогонь підлила сама Брежнєва, раптом видаливши усі спільні фотографії з Костянтином та відписавшись від нього в Instagram, але вже через декілька днів вона повідомила, що між ними з чоловіком все в порядку. Еріка ж звісно спростувала новини про її роман з наставником.

Анна Седокова

Зрадниця України Анна Сєдокова зганьбилася: хітів нових нема, а на сцені падає
Всі коханки Костянтина Меладзе

Про роман Меладзе з підопічною  почали пліткувати, спостерігаючи за тривалою ворожнечею між продюсером та співачкою. Колеги кажуть, що був між ними любовний зв’язок, але в житті Кості з’явилася ще одна учасниця гурту – Віра Брежнєва.

Єва Бушміна

Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною
Всі коханки Костянтина Меладзе

Єва свого часу була помічена журналістами в обіймах Костянтина. Це фото потрапило до преси та миттєво стало сенсацією. Через відсутність чіткої картинки на знімку думки розділилися: одні казали, що це фотошоп, інші раділи, що роман вийшов у публічний простір.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.