“Просто злягла, була в стаціонарі”: Цибульська розповіла про хворобу, через яку її не впізнали навіть колеги

Знаменита українська співачка Оля Цибульська поділилася зізнанням про свою хворобу, через яку серйозно погіршилася якість її життя, а також самооцінка.

Ні для кого з фанатів Олі Цибульської не секрет, що після 24 лютого співачка була сама не своя. Зірка навіть тривалий час не виходила на зв’язок, а потім з’ясувалося, що така поведінка була продиктована неймовірним стресом. Її батьки знаходилися в Ірпені і вона не мала жодного зв’язку з ними, готуючись до найгіршого.

Пізніше Оля все ж таки почала розповідати про те, що з нею відбувається та де вона знаходиться, але найважчі моменти залишила поза кадром.

Нещодавно вона дала ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому вперше розповіла про розлади свого здоров’я, що сталися як відповідь організму на те, що відбувалося навкруги.

Оля Цибульська розповіла про важку хворобу, через яку її не впізнали навіть колеги

Оля Цибульська показала, хто полонив її серце
Оля Цибульська розповіла про важку хворобу, через яку її не впізнали навіть колеги

Журналіст підтвердив слова артистки, заявивши, що коли вперше зустрів Цибульську на одному з благодійних концертів, був в шоці від того, якою розбитою він побачив артистку. На додачу Слава заявив, що за усі роки знайомства з Олею такою її не бачив ніколи в житті.

Оля зізналася, що дійсно була в жахливому стані і лікарі так і не змогли поставити їй правильний діагноз. Втім, можна впевненістю сказати, що основними симптомами була шалена тривога та перманентний стрес.

“Я не хотіла вставати з ліжка. Це доходило до такого стану, що я просто злягла, була в стаціонарі, брали безліч аналізів і не могли зрозуміти, що зі мною. Чи в мене відмовляють нирки, чи… Я не могла їсти, бо вся їжа поверталась. Ніхто не міг поставити мені якийсь діагноз”

Зараз артистка не приховує, що через зайву вагу сильно комплексує. Кілограми також додалися після 24 лютого. Жінка мріє схуднути, але поки що не береться за справу. Хоча у біографії артистки вже були часи, коли вона активно скидала вагу. Також Оля розповіла про те, що страждала від депресії, що цілком логічно, зважаючи на вказані симптоми.

Зараз Цибульська навіть не приховує, що їй дуже некомфортно у своєму тілі, і вважає, що це абсолютно нормально.

Схожі статті

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

“А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.