Сяє на сцені, як і Дорофєєва: популярний співак Володимир Дантес зізнався, з ким зустрічався до одруження

Виявляється, Світлану Тарабарову та Дантеса об'єднує не тільки участь у популярному проєкті "Фабрика зірок". Вони протягом 3 років мали романтичні відносини.

Володимира Дантеса та Світлану Тарабарову об’єднала учать у шоу “Фабрика зірок”. Світлана брала участь у другому сезоні, а Володимир – у третьому. Після проєкту й почалися відносини виконавців. Пара тримала свій роман у таємниці від шанувальників, а ось колеги по сцені знали, що зірок пов’язує не тільки робота. Стосунки тривали більш ніж 3 роки. Проте, врешті пара розпалася.

Володимир Дантес розповів про своє перше кохання
Володимир Дантес розповів про своє перше кохання

Раніше, Тарабарова розповідала, що розійшлися вони не друзями. Зірки не спілкувались довгий час. Але деталей та причин такого рішення вони не називали. Пізніше, Дантес зізнався, що щасливий за Світлану, адже їй вдалося знайти кохання та побудувати міцну родину.

Володимир Дантес розповів про своє перше кохання
Володимир Дантес розповів про своє перше кохання

Нещодавно, Тарабарову запросив на інтерв’ю Слава Дьоміну. Де ведучий поставив співачці незручне питання про минулі стосунки. Жінка зізналася, їх союз був вибуховим та токсичним. Молоді артисти не вміли контролювати свої емоції та притримувати норов. Також співачка повідомила, що в стосунках були зради, зі сторони Дантеса. Певний час вони хотіли закріпити свій союз штампом в паспорті, проте, через постійні суперечки та скандали, постійно відкладали плани, а пізніше й зовсім розійшлися.

“Ми не знали, як це – повага один до одного. Ми не знали – як це, бути вірними. Ну це все з боку Володі”, – розповіла співачка.

Володимир Дантес розповів про своє перше кохання
Володимир Дантес розповів про своє перше кохання

Зараз кожен з них має власне життя. Тарабарова вже давно заміжня з 2016 року та має трьох дітей. Дантес нещодавно розлучився, після 7 років шлюбу з Надею Дорофєєвою. Та зараз співак не самотній, він будує відносини з новою обраницею – Дашею Кацуріною. Зірки щасливі у нових стосунках.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.