Вагітна Лілія Ребрик вразила зізнанням про стать майбутньої дитини та показала знімок з УЗД: “Вже дізналися”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик вперше заговорила про стать своєї майбутньої дитини. Зірка незабаром має народити. Всі деталі в статті.

Місяць тому знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик вразила мережу заявою про те, що вагітна втретє. Це була дійсно несподівано новина, так як здавалося, що співачка вже не збирається народжувати і щасливо буде виховувати двох прекрасних дівчат Діану та Поліну.

Вагітна Лілія Ребрик вразила зізнанням про стать майбутньої дитини

Втім, життя внесло свої корективи. До речі, підписники дуже обережно змогли дізнатися, що Лілія все ж таки планувала вагітність. Нещодавно зайшла мова і про стать майбутнього малюка.

Очевидно, що аудиторія хотіла б почути про хлопчика, так як дві принцеси в сім’ї вже маються. Втім, ведуча говорить про це з великою обережністю. Так, вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що сама не знає, хто в неї в животику і очікує на гендерпаті. При цьому має УЗД знімки на руках і вочевидь не може самостійно зробити висновки про те, на кого чекає.

Вагітна Лілія Ребрик вразила зізнанням про стать майбутньої дитини

“У мене цього разу немає ніякої інтуїції. Дві попередні вагітності я чітко знала, що будуть дівчата. Я це відчувала на перших тижнях, бачила сни. А цього разу жодних снів. Рахуємо дні, коли дізнаємося, хто: третя дівчинка чи перший хлопчик”

Дівчата нетерпляче чекають на поповнення в сім’ї. Діана вже має досвід у цьому питанні і розуміє, що це станеться не так швидко, а от Поліна багато розмовляє з животиком і мріє вже зустрітися з новим членом родини.

На цей раз також не обійшлося без критики у сторону Лілії. Підписники вирішили звинуватити телеведучу в тому, що вона не розповідає стать через бажання продати цей матеріал журналістам. Ребрик у відповідь заявила, що на такі випади на свою адресу у відповідь буде банити.

Нагадуємо, що після новини про вагітність Лілія Ребрик піднявся неймовірний хейт. Телеведучу звинувачували у тому, що вона народжує дитину, щоб її чоловік отримав статус багатодітного батька. Також зірку не зрозуміли через нібито вік. Мовляв, народжувати вже пізно.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.