Як зараз живе учасник “МастерШеф-4” Самвел Адамян: грає в театрі та обожнює свого кота Томаса

Після участі в четвертому сезоні кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Самвел Адамян повернувся до своєї професійної діяльності. Чоловік продовжує оперну кар'єру та віднайшов нове хобі.

Чому Самвел вирішив спробувати себе в кулінарії

Цікавість до кулінарії Самвелу прищепила мати, яка ще змалку купувала хлопцю книги рецептів. У 15 років Самвелу довелось навчитись готувати, адже він почав жити один.

На “МастерШеф” Самвела привела подруга, яка в результаті не потрапила в проєкт, а ось Адамян зумів стати суперфіналістом.

Чоловік намагався реалізувати себе у різних сферах діяльності, він встиг попрацювати продавцем на ринку, маляром-штукатуром, двірником, машиністом змішувального агрегату на фабриці спецій, а також проходив стажування в психіатричній лікарні.

Як змінилось життя учасника МастерШеф-4 Самвела Адамяна після шоу
Як змінилось життя учасника МастерШеф-4 Самвела Адамяна після шоу

Згодом Самвел зрозумів, що його душа лежить до творчості. Після зйомок у проєкті, він продовжив працювати за спеціальністю. Чоловік відмовився від пропозиції стати кухарем на користь театру.

“Відмовився, оскільки довелося б залишити театр, а хочеться, щоб була можливість творчо себе проявляти, а не просто стояти біля плити”, – ділився оперний співак.

Чим зараз займається Самвел

Попри жагу до самовираження на сцені, Адамян продовжує вдосконалювати свої кулінарні навички. Про це артист активно розповідає у своїх соц. мережах. Блогінг – одне з основних хобі чоловіка. Самвел часто з’являється у Instagram, TikTok та на YouTube. Зазвичай його дописи та відео-публікації у жанрі лайвстайл, Адамян розповідає про своє життя та останні події.

Як змінилось життя учасника МастерШеф-4 Самвела Адамяна після шоу
Як змінилось життя учасника МастерШеф-4 Самвела Адамяна після шоу

На платформі YouTube Самвел має аудиторію, що налічує понад пів мільйона підписників, тут він щодня публікує відео зі своєю мамою. У Instagram чоловік звітує про вистави, що відбулись за його участі та анонсує нові дійства для своїх шанувальників. Як можна зрозуміти з профілю артиста – він дуже любить тварин. Часто публікує світлини свого котика Томаса та збори про допомогу пухнастим, що залишились без господарів.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.