Вік – коханню не завада: Полякова і Буряковський, Комаров і Кучеренко та інші пари з великою різницею у віці

Кажуть, справжньому коханню ніщо не завада, воно не визнає кордонів, йому підвладні люди у будь-якому статусі. Але вчені та психологи так не вважають.

Психологи називають ідеальну різницю у віці між подружжям від 3 до 6 років, щоб побудувати оптимальні міцні здорові відносини. В них народжується більше дітей та менше трапляється сварок. Таке подружжя має приблизно однаковий життєвий досвід та культурний код, оскільки вони дивились ті самі фільми, мультики у вихідні, слухали одні й ті самі пісні.

Але при цьому не варто думати, що інша різниця у віці буде фатальна. Ті ж психологи зауважують, що кожен варіант має свої плюси та мінуси. У шлюбі між ровесниками панує гармонія та взаєморозуміння, але частіше ніж в інших трапляються проблеми з фінансами. Й невблаганна статистика свідчить що пари, які одружились в ранньому віці, частіші за інших зраджують одне одному, шукаючи різноманітності.

Коли чоловік старший на 10-15 років

Зараз таким шлюбом особливо багато кого не здивуєш. Він фінансово успішний та спокійний, а вона молода та сповнена сил. Чоловік вже розуміється на жіночій психології і знає як принести задоволення жінці. Молодість його обраниці допомагає йому відчувати й себе молодшим, заряджає енергією та дарує яскраві емоції.

А якщо старша жінка?

Нині це питання теж нікого особливо не бентежить. Крім того, якщо жінка старша від чоловіка на декілька років – то різниця буде майже не помітна на вигляд, якщо ж різниця більш суттєва – то 99% що вона знає як виглядати молодшою і їй в цьому в поміч сотні салонів краси та велика кількість сучасних технологій. Але в повсякденному побуті така партнерка стане вірним та мудрим порадником своєму чоловіку, острівцем спокою та затишку.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Пара  у шлюбі понад 27 років. Стосунки зав’язались у 1991-му, коли Ольга  була заміжня з актором  Євгеном Паперним, й народила йому доньку Антоніну. Тоді різниця пари у віці була 16 років.  Вогник між Ольгою та Віталієм загорівся після того, як вони зіграли закоханих в мюзиклі. Почуття наростали, й Сумська розлучилась з чоловіком.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Красиві та щасливі: Полякова та Буряковський
Красиві та щасливі: Полякова та Буряковський

Закохані вже разом більше 20 років. Але вже навіть на їхньому весіллі їм передбачали недовгий шлюб. Мають двох спільних діток, на даний час вже 19-річну доньку Машу та 12-річну Алісу.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Дружина Комарова
Дружина Комарова

Для обох це був перший шлюб. Але 15-річна різниця у віці аж ніяк не впливає на їхні стосунки.

Кажуть, що справжнє кохання немає ні меж, ні кордонів… Мабуть, таки правду кажуть…

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.