Дуже молодить: Тіна Кароль і Катерина Осадча показали найкращий колір волосся для жінок старше 40 років

Не кожне фарбування волосся закінчується успішно. Іноді буває так, що після процедури жінка починає виглядати суттєво старше свого віку, а не навпаки

Кожна жінка, особливо після 40 років хоче виглядати молодше свого віку. Іноді для цього достатньо правильно вибрати тон та колір для фарбування волосся. Підбір кольору залежить від багатьох факторів.

Ділимось, як жінкам за 40 правильно вибрати колір волосся, щоб він не додавав віку

Враховуємо натуральний відтінок та колір шкіри. Щоб мати молодший вигляд, експерти рекомендують обирати колір на один-два відтінки світліший від натурального. Ключовим рішенням при виборі відтінку волосся є тон шкіри. Для смуглявої шкіри пасуватиме шоколадна палітра, оливковий тон прекрасно поєднається з каштановими та темно-русявими відтінками, а до золотавої шкіри пасуватиме медовий тон.

Далі обов’язково враховуємо колір очей. Наприклад власницям зелених, сірих чи блакитних очей та світло-прохолодного відтінку шкіри варто звертати свою увагу на палітру холодного блонду, але не попелястого.

Не забуваємо також про гармонію кольору волосся та брів. Наприклад у блондинок не може бути чорних брів, позаяк це виглядає надто контрастно, таке поєднання пасує лише одиницям.

Світле волосся давно стало своєрідною візиткою Катерини Осадчої та Тіни Кароль. Обидві знаменитості вже перетнули позначку 40 років по паспорту. Але це не видно – дивлячись на їх фото. Й одним з цих досягнень якраз і є вдало підібраний колір волосся.

Для своїх публічних виходів Катя Осадча найчастіше обирає локони.

Катя Осадча: колір волосся який не додає віку
Катя Осадча: колір волосся який не додає віку

А на зйомках телепрограми “Світське життя” вона з задоволенням експериментує з різними капелюшками, які вже стали частиною її сценічного іміджу.

Катерина Осадча та колір волосся який не додає віку
Катерина Осадча та колір волосся який не додає віку

В повсякденному житті зірка не вдається до експериментів із зачіскою. Вона має біляве волосся та іноді міняє відтінки кольору.

Тіна Кароль також полюбляє локони, але колірна палітра відтінків в неї інша.

Тіна Кароль: колір волосся, що не додає віку
Тіна Кароль: колір волосся, що не додає віку
Тіна Кароль: колір волосся, що не додає віку
Тіна Кароль: колір волосся, що не додає віку

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.