Нікіта Добринін розповів про невиправдані очікування від шлюбу з Дашею Квітковою: “Я не можу впливати”

Своє перше інтерв'ю про розлучення Добринін дав в подкасті Аліни Шаманської "Розлючена". Ведуча була вражена тим, наскільки спокійно та культурно відбулось розлучення пари.

Адже вони не хейтили один одного в соцмережах, не виносили своїх сварок на публіку. Їхнє розлучення можна ставити в приклад – як пристойно та публічно розлучатись. Саме тому тривалий час публіка дотримувалась думки, що їхнє розлучення лише гарно спланований піар-хід.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін, знаменитості, які стали парою на проєкті “Холостяк-2019” розлучилися у 2023 році. Їх шлюб тривав 2,5 роки. У травні 2020-го Даша та Нікіта одружились, у вересні 2022-го повінчались, а вже в січні 2023-го повідомили про розлучення.

Нікіта Добринін розповів про невиправдані очікування від шлюбу з Дашею Квітковою: "Я не можу впливати"
Нікіта Добринін розповів про невиправдані очікування від шлюбу з Дашею Квітковою

Нікіта Добринін лише зараз зміг говорити про свій розрив, оскільки він в нього забрав багато сил та енергії. Але зараз йому вже не так сильно болить, він просто пережив цей момент свого життя. Зрозумів, що навіть такі почуття та стосунки можуть вмирати, на жаль так само як і люди, зовсім несподівано. І це починається з того, що не збігаються цілі, життєві цінності, і люди продовжують далі рухатись різними напрямками.

Але Добринін не тримає образи на свою колишню дружину. Та задоволений, що розлучення владналось без тривалих судів. Зараз Дашу та Нікіту пов’язує лише виховання спільного сина Лева. Після розриву вони відвідували сімейного психолога, щоб залишитися в нормальних стосунках заради виховання сина. Й Добринін впевнений що поки їм це дуже добре вдається.

Нікіта Добринін розповів про невиправдані очікування від шлюбу з Дашею Квітковою
Нікіта Добринін розповів про невиправдані очікування від шлюбу з Дашею Квітковою

В інтерв’ю блогер не розкрив, що конкретно  стало причиною розриву, але побіжно проговорився про це в бліцопитуванні Шаманської сказавши, що якби не шоу “Холостяк” він би ніколи не розлучився….

Блогер поділився які подобаються йому зараз дівчата.

“Мені подобається максимально природня краса. Я не скажу, що подобаються дівчата прям із ідеальними фігурами і формами, тут скоріше про якусь енергію, яку ти просто відчуваєш до людини. Ти дивишся і розумієш, що людина сповнена життя”.

Тому майбутня жінка у житті Добриніна не обов’язково повинна бути моделлю чи фітнес-зіркою. Також йому до вподоби дівчата з почуттям гумору, коли не потрібно пояснювати свої жарти. Але існує велика ймовірність того, що нове кохання Нікіта вже не покаже в Інстаграмі.

 “Я не хочу “продавати” свої стосунки, я не хочу, щоби їх оцінювали. Якщо хтось спробує це зробити, він програє. В мене цієї потреби зараз немає, тому що я, напевно, закрив цей гештальт публічним життям, публічним розгорнутим життям і особистим в тому числі”.

Підкреслив своє майбутнє бачення стосунків блогер.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.