Володимир Горянський розповів, як хитрощами подружився з акторкою Барбарою Брильською: допоміг Богдан Ступка

Відомий український актор Володимир Горянський розповів, до яких хитрощів доводилося вдаватися, під час зйомок, щоб потоваришувати з польською акторкою.

За час своєї кар’єри Володимир Горянський, який здобув звання Народного артиста України, мав досвід співпраці не тільки з вітчизняними, а й з закордонними акторами. Актору довелося зніматися з польською актрисою Барбарою Брильською. Разом з колегою, актор брав участь у фільмуванні стрічки “Дивне Різдво”.

Володимир Горянський розповів про дружбу з Барбарою Брильською
Володимир Горянський розповів про дружбу з Барбарою Брильською

У інтерв’ю для OBOZ.UA Володимир поділився процесом налагодження відносин з зірко. Потоваришувати вдалося не відразу. Барбара мала велику роль, тож постійно репетирувала та вчила тексти. В неї не було часу на дружні розмови. Проте, після закінчення напруженого робочого дня, зірки збиралися за одним столом. Колега та видатний актор Богдан Ступка приносив алкогольні напої та пригощав артистів. А після вечері, Барбара та Володимир багато спілкувалися та змогли нарешті знайти спільну мову.

“Богдан Ступка діставав чогось міцненького – пригощав. Але трішечки! Коли закінчували зйомки, ми залишалися в гримерці поспілкуватися. У невимушеній обстановці ми і налагодили такими хитрощами контакт. З’ясувалося, що Барбара – чудова жінка, з гумором”, – розповів Горянський.

Володимир Горянський розповів про дружбу з Барбарою Брильською
Володимир Горянський розповів про дружбу з Барбарою Брильською

Нагадаємо, відразу після початку повномасштабного вторгнення Брильська висловила свою позицію. Через це, Володимир Горянський назвав її розумною жінкою. Вона підтримала Україну. Також, вона висловилась про життя у росії. Акторка наголосила, що життя в оркостані гарне тільки у двох міста – москві та санкт-петербурзі, а приїжджаючи до інших населених пунктів, вона відчувала тільки розчарування та, навіть, не хотіла покидати літак.

Схожі статті