“Заміж піду”. Ольга Мартиновська розповіла свою історію кохання: покинула Францію заради чоловіка

Зірка кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про чоловіка заради якого покинула роботу у Франції, а коли повернулась на Батьківщину – була шокована. Обранець не виправдав очікувань.

У жовтні цього року, українська шеф-кухарка та суддя культового реаліті-шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська завітала на інтерв’ю до Аліни Доротюк. Жінка розкрила кілька секретів свого шляху до успіху, згадала особисте життя, а також дала можливість шанувальникам краще зрозуміти її як особистість.

Кар’єра у Франції

Після захисту диплома в Миколаївському національному аграрному університеті, Ольга Мартиновська поїхала будувати своє життя у Франції. Протягом декількох років вона жила у французькій сім’ї, змінила кілька місць роботи та успішно вивчила мову. Згодом дівчина збагнула, що ця ментальність їй не зовсім близька. До України вона повернулась заради кохання та участі у “МастерШеф”

Ольга Мартиновська розповіла про закоханість, через яку покинула Францію
Ольга Мартиновська розповіла про закоханість, через яку покинула Францію

Любовна історія

Як виявилось, коли Мартиновська приїжджала до України на весілля своєї одногрупниці – познайомилась з її троюрідним братом та закохалась.

“І сиджу вже в тій Франції, значить, мені працювати треба, а там любов у Миколаєві. Думаю, що б його такого зробити, щоб ось це повернутись, ну щоб мене не засудили, що я така побігла за чоловіком, кинула Францію. І я, значить, передумовою, що я ж можу поїхати на “МастерШеф”. Відносини складуться, заміж піду”, – розповіла зірка.

Ольга Мартиновська розповіла про закоханість, через яку покинула Францію
Ольга Мартиновська розповіла про закоханість, через яку покинула Францію

Виявився не тим, за кого себе видавав

Повернення заради стосунків було її пріоритетом, на той момент Ольга навіть не могла уявити, що саме кулінарне реаліті стане її ключем до успіху. Після приїзду до України вона пройшла кастинг та була схвильована майбутніми зйомками, проте вдома на неї чекав неочікуваний сюрприз.

“Я приїжджаю в Миколаїв і виявляється, що цей чувак, який живе в моїй квартирі водить туди коханок і так далі. Там висять мої портрети, він розказує, що це дочка хазяїна квартири. І я розумію, що повертатися, як би немає заради кого, але вже ж пройшла кастинги на “МастерШеф”, вже ж треба йти”, – пригадує шеф-кухарка.

Ольга Мартиновська розповіла про закоханість, через яку покинула Францію
Ольга Мартиновська розповіла про закоханість, через яку покинула Францію

За словами Ольги, батьки придбали квартиру для неї та її брата. Брат одружився та поїхав жити в Черкаси, а Мартиновська – до Франції. Тому на той момент квартира була пуста і дівчина вирішила запропонувати своєму обранцю жити там.

Зірка з посмішкою пригадує історію, адже ця невдача привела її до подальшого великого успіху та визнання.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.