Неочікуване перевтілення: скандальна співачка MARUV неприємно здивувала всіх українців і навіть росіян

Співачка MARUV (новий псевдонім Sharlotta Ututu), яка дотепер жодного разу не висловилась про війну, нещодавно раптом заспівала про "волю та свободу народу" для свого сина українською

Співачка MARUV (справжнє ім’я – Ганна Корсун) декілька днів тому випустила альбом під назвою “Love song”, до якого й увійшла пісня “For My Baby”. Саме вона й звучить українською мовою, що так роздратувало українських користувачів в соцмережах. Схоже на те, що мовчунка MARUV/Sharlotta Ututu скоро перестане мовчати та порадує українських підписників не лише піснею на українській мові.

MARUV у 2022 році вперше стала матір’ю. Деякий час після повномасштабного вторгнення співачка перебувала в Києві, а потім виїхала за кордон. Спочатку вона перебувала в Туреччині, а потім переїхала до Лондону, далі була Європа. Як там вона жила, чим займалась – особливої інформації про це немає. Можливо, що більшість часу в неї займав малюк та побутові клопоти.

Марув вперше показала, як виглядає після пологів
Неочікуване перевтілення: скандальна співачка MARUV неприємно здивувала всіх українців і навіть росіян

Тривалий час MARUV взагалі зникла з інформаційного простору. А нещодавно повернулась, але вже з новим ім’ям та іміджем. Тепер співачка має псевдонім Sharlotta Ututu. Розуміючи, що в Україні вона небажаний виконавець та її ніхто не чекає, вона відновлює свою кар’єру в росії – випускає трек російською мовою “Big Mama Boss” та енергійно його просуває в соцмережах, зокрема в забороненій в Україні мережі “Вконтакте”.

Тобто MARUV та її команда вкладає гроші в рекламу на російських платформах та заробляє на стрімінгових каналах країни-агресорки, сплачує податки, а куди вони спрямовуються – ні для кого не секрет. В росії співачка має хорошу підтримку, подейкують що вона навіть може в найближчому майбутньому заявитись на одній із російських музичних премій.

Схожі статті

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.