Онучка Софії Ротару заявила, що саме її не влаштовує після новини про розрив з мільйонером: “Жадібність”

Не так давно мережею іпоповзли чутки про те, що єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко розсталася зі своїм бойфрендом-мільйонером, з яким зустрічалася більше 3 років.

Онука народної артистки України Софії Михайлівни Ротару Соня Євдокименко зустрічається з одним із найбагатших людей Америки – 33-річним Денисом Ждановим. Бойфренд із завидним статусом: він обіймає посаду віце-президента з маркетингу відомої компанії та входить до списку мільйонерів журналу “Forbes”.

Пара познайомилася у Нью-Йорку. Денис возив Соню найдорожчими курортами та фешенебельними місцями. А зовсім недавно підписники помітили обручку на пальці молодої дівчини. Хоча Софія Ротару раніше висловлювалася, що поспішати в такій справі юній красуні не потрібно.

Онучка Софії Ротару заявила, що саме її не влаштовує

Єдина онучка Софії Ротару та її наречений-мільйонер роз'їхалися
Онучка Софії Ротару заявила, що саме її не влаштовує

Улюблена онука народної артистки тим не менш справила резонанс одним зі своїх останніх постів в обліковому записі в соцмережі. Дівчина, названа на честь своєї іменитої бабусі, і зараз мешкає в США. І все в неї солодко і гладко було доти, доки 22-річна Соня не поскаржилася. А поскаржилася юна знаменитість на людську жадібність. Здавалося б, чого особливого? Ан, ні. Передплатники відразу ж заметушилися: є підозра, що справа серйозна. Адже нещодавно пішли чутки про її розставання з Денисом Жадановим.

Онучка Ротару показала новий образ
Онучка Софії Ротару заявила, що саме її не влаштовує

Що ж відіграло роль у зміні ставлення Соні Євдокименка до того, що відбувається? В одному з постів на сторінці в соцмережі дівчина написала, що “відсутність щедрості – дратівлива риса”. Також дівчина додала про жадібність, яка “застосовна не лише до грошей”.

За словами молодої зірки, вона зосереджена зараз більше на тому, щоб “бути зі своїми близькими”. Так чи інакше, але в деяких користувачів закралися підозри, що онука Ротару подала сигнал про швидкий кінець стосунків із бойфрендом-мільйонером.

Втім, жоден представник родини поки ще не підтвердив дану інформацію, але і жодним чином її не спростовував. Імовірність того, що підписники просто перебільшили також доволі велика.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?