“Ми розписалися”: Зірка серіалу “Кріпосна” Наталія Васько зізналася, що потайки одружилася зі своїм коханим

Українська акторка Наталія Васько розповіла про таємне весілля з коханим. Пара у стосунках понад 8 років, але що заважало їм побратися раніше?

Зірка українського кіно Наталія Васько, яка відома з стрічок “Кріпосна” та “Гніздо горлиці”, відверто розповіла про своє особисте життя. Подробицями жінка поділилася з редакцією OBOZ.UA. У своєму інтерв’ю акторка зізналася, що нещодавно вийшла заміж.

Зі своїм обранцем Андрієм Шестовим, Наталя познайомилася вісім років тому. Відносини розвивалися швидко, а жінка й раніше отримувала від Андрія пропозицію, проте через скандали з колишньою чоловіка, пара не укладала шлюб.

Наталія Васько розповіла про весілля з Андрієм Шестовим
Наталія Васько розповіла про весілля з Андрієм Шестовим

Колишня дружина Андрія стверджувала, що Наталія вкрала в неї чоловіка, а у їх спільних дітей батька. Проте, Васько розповіла, що після розлучення пари минуло півтора року, поки акторка та Шестов почали зустрічатися. Вона щиро не розуміє, чому ексдружина коханого довгий час переслідувала пару. Більш того, жінка неодноразово писала друзям та рідним актриси, виплескуючи на Наталію бруд.

Схоже, конфлікт вдалося врегулювати. Наталія розповіла, що вони з коханим побралися на початку 2023 року. Проте, пара не стала розповідати про важливу подію їхнього життя. Вони впевнені – це не на часі.

“На мою думку, зараз весь акцент уваги має бути воїнам – їх радощам та проблемам. Я навіть свій день народження не хочу святкувати. Виключно в колі родини – все”, – зізналася Васько.

Наталія Васько розповіла про весілля з Андрієм Шестовим
Наталія Васько розповіла про весілля з Андрієм Шестовим

Також, відомо, що на початку повномасштабної війни пара повінчалася. Це сталося в Червонограді. Там мешкає мама акторки, тож вони вирішили виїхати до Львівської області.

“Ми зайшли в церкву, переговорили зі священником, і вже на наступний ранок нас обвінчали”, – поділилася акторка.

Наталія Васько розповіла про весілля з Андрієм Шестовим
Наталія Васько розповіла про весілля з Андрієм Шестовим

Жінка зазначила, що спеціально по події не готувалися. Наталя була у штанах та вишиванці, а з присутніх на вінчанні була тільки її мама та діти диякона, які згодилися бути свідками події.

Схожі статті

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.