Софія Ротару так і не помирилася з братом чоловіка: небайдужий до неї дівер зізнався в усьому після похорон

Легенда української естради Софія Ротару змогла нажити собі ворогів не тільки в шоу-бізнесі, але й в сім'ї. Далеко не всі виявилися готовими миритися з її успіхом.

Їй присвячували свої вірші Євтушенко та Вознесенський, зачарований зовсім був нею і Рождественський. Чоловіки захоплювалися нею, як і жінки, вона завжди була улюбленицею. Але це не завадило їй бути дружиною лише одного чоловіка, з яким Софія прожила все життя.

Часто пишуть, що Софія Ротару в молодості була негарною і лише диво пластичної хірургії зробили з неї красуню. Звісно, ​​краса – поняття суб’єктивне. Але Софія Михайлівна розкішна жінка. Принаймні, у порівнянні з її вічною “суперницею” Пугачовою вона виграє абсолютно за всіма параметрами.

Брат покійного чоловіка Софії Ротару розповів, чому зневажає її

Як зараз виглядає Софія Ротару
Брат покійного чоловіка Софії Ротару розповів, чому зневажає її

Софія Михайлівна була лише з одним чоловіком. Після його смерті вона більше не вийшла заміж.

І цей факт стає одним із вирішальних, який додає контрасту до її біографії. Анатолій Євдокименко вперше побачив свою кохану на обкладинці журналу 60 років тому. І вирішив, що доб’ється її, чого б це йому не вартувало.

Ротару вийшла за Євдокименка заміж через декілька років і вирушила разом з ним на рік до Новосибірська, де він мав проходити студентську практику. У шлюбі народився син Руслан. Це була єдина дитина пари (згодом він подарував батькам 2-х онуків – Анатолія та Софію, названі на честь бабусі та дідуся).

І тоді ще ніхто не підозрював, що через багато років рідний брат Анатолія буде звинувачувати Софію Ротару у його смерті. Небайдужість чоловіка можна описати такими словами як “зневага” та “ненависть”.

У своїх інтерв’ю він навіть не добирав слів, і зізнався, що усю відповідальність звалює на плечі артистки. За його словами, Софія на момент знайомства з його братом була “затюканою селянкою”, але поступово до неї прийшов успіх і вона зазналася, і через якийсь час вона “перестала вважати всіх людьми”.

Заради коханої дружини чоловік нібито покинув музику і почав займатися адмініструванням, що потягнуло за собою певні складнощі. На думку його брата, це й занапастило Анатолія. Адже після концертів часто траплялися застілля, а Євдокимов мав хворе серце.

Схожі статті

Танцювала балет і стала домогосподаркою: чим не догодила перша дружина Юрія Горбунова, що пішов до Осадчої

Продюсер Юрій Горбунов рідко розповідає про свою колишню родину - дружину, яка була старша на 10 років і приймальню дочки, але якщо запитають, то обов'язково відповідає.

“Ніхто не бачив цього”: Євген Клопотенко зізнався, що порушив правила проєкту “МастерШеф” задля перемоги

Відомий кухар Євген Клопотенко зізнався, на що йому довелося піти заради перемоги у 5 сезоні наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф".

Не все так ідеально: як виглядає волосся Кароль насправді – без перуки та професійної допомоги стилістів

Співачка Тіна Кароль на публіці завжди намагається виглядати ідеально. У цьому їй допомагають стилісти та візажисти. А як виглядає зірка, коли професіоналів поряд немає?

Наталія Могилевська “ненароком” показала свою розкішну автівку: джип ціною в нову квартирку (ФОТО)

Співачка Наталія Могилевська похвалилася своєю елітною дорогою машиною, яка за останній рік об'їздила тисячі кілометрів бездоріжжям - горами та путівцями.

Це ще не межа: мама Дана Балана вразила новими “талантами” і виглядом. Їй 66 років, а як дівчинка-підліток

Мама молдавського співака Дана Балана, якій виповнилося 66 років, вразила своєю фізичною формою і не лише. Чим цього разу здивувала неперевершена Людмила Балан.

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.