Аліна Гросу розповіла про свого нового коханого із США: знайомий з Анджеліною Джолі та Дженніфер Лопес

Знаменита українська співачка Аліна Гросу у вразила мережу зізнанням про те, що саме пов'язує її з всесвітньовідомими Анджеліною Джолі та Дженіфер Лопес.

Як відомо, Аліна Гросу поїхала до Сполучених Штатів Америки рік тому. Виїхати з України вона вирішила наприкінці 2022 року. І, звичайно, наштовхнулася на серйозну критику. Зірка одразу ж підкреслила, що в не емігрує і не збирається. Мовляв, переїхала на деякий час, і все заради акторських курсів в Голлівуді. Мовляв, пропускати не можна, за студентами дуже сильно слідкують.

Аліна Гросу розповіла про свого нового коханого

Аліна Гросу розповіла про свого нового коханого

Лише після переїзду Аліна Гросу вперше натякнула на те, що її роман з Романом Полянським завершився. Російський актор тоді якраз засвітився в Москві, а співачка вже неодноразово отримувала запитання на його рахунок як від своїх слухачів, так і від представників преси. Тоді Аліна зізналася, що серйозно шкодує про раніше прийняті рішення. Мова йшла про публічність її стосунків.

Аліна Гросу не сумує за Полянським
Аліна Гросу розповіла про свого нового коханого

З тих пір пройшло не мало часу. Аліну Гросу постійно жаліли в мережі. Мовляв, знову покинута ненадійним чоловіком. Не витримавши, Аліна звернулася до своїх підписників та заявила, що насправді в неї все добре, і жаліти її не треба: бойфренд з’явився. Вона так і не показала його, але нещодавно розповіла про доволі цікавий момент.

Аліна Гросу розповіла про свого нового коханого

Зірка записалася до спеціаліста з жіночого здоров’я, і виявилося, що він лікує Анджеліну Джолі, Дженіфер Лопес та Сальму Гаєк. Таким чином Аліна зробила висновок, що вона знайома з голлівудськими зірками “через одне рукостискання”, а її бойфренд – через два.

Коли виконавиця говорила про це, то не змогла стримати сміху. На тлі можна почути голос обранця співачки, і судячи з усього, це не Роман Полянський, адже така вірогідність існувала.

Як ніяк, Аліна не підтверджувала свого розставання з актором, хоча і натякала на нього, а також не давала жодних коментарів на цей рахунок. Роман Полянський також ховається і поводиться доволі обережно в інформаційному просторі. Навіть його особиста сторінка в соціальній мережі Instagram закрита, а її місцеположення встановити неможливо.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.