Коханці все, а дружині – нічого? Стало відомо, що залишилось Лялі Фонарьовій після розлучення з Вакарчуком

3 роки тому стало відомо, що Святослав Вакарчук поклав кінець своєму шлюбу з Лялею Фонарьовою. Здавалося, що це не може бути правдою, але згодом все стало на свої місця.

Колись красуня Ляля була музою для свого коханого-творця. На шляху Святослава Вакарчука вона з’явилася одразу. Не встиг виконавець прославитися, а його кохана жінка вже була з ним. На людях Ляля завжди дотримувалася лінії поведінки свого чоловіка, і найшла проти нього.

Інтерв’ю вона не давала, жила в тіні коханого та лише час від часу з’являлася в його кліпах. У цьому союзі жінка виховала дочку Діану. Але так і невідомо, чи рідна донька вона Вакарчуку. Найпопулярніша версія говорить про те, що дівчинка є його падчеркою і народилася Від попередніх стосунків.

Рибчинський розповів про негарний вчинок Вакарчука

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Рибчинський розповів про негарний вчинок Вакарчука по відношенню до екс-дружини

У співака завжди була бездоганна репутація і повірити у те, що він отак просто може покинути свою кохану дружину було важко, втім вже 10 років назад ходили чутки про його роман з Христиною Соловій. Звісно, обидва його неодноразово спростовували.

І лише 3 роки тому команда Святослава об’явила про те, що він розлучається з дружиною, а пізніше повідомила про народження в нього маленького сина. Вакарчука почали звинувачувати у невірності дружині, хоча не ясно, як все було насправді. Окрім того досі залишається відкритим питання, а чи була Фонарьова взагалі законною дружиною артиста. З’являлася інформація, що вони побралися 2014 року, але знову ж таки – жодних підтверджень.

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової, від якого вона пішла до Вакарчука,
Рибчинський розповів про негарний вчинок Вакарчука по відношенню до екс-дружини

Оточуючі з великою солідарністю поставилися до Фонарьової. Після розлучення зі Святославом Вакарчуком їй залишився просто статус жінки, яка колись була поряд з музикантом, хоча насправді вона провела набагато більше роботи і мала серйозний вплив на усе, що відбувалося. Ще й на додачу є імовірність, що вона не була його законною благовірною.

“Віддала найкращі роки життя, залишаючись вічно в тіні його “зірковості”, і за 20 з лишком років не вийшла заміж і не спекулювала прізвищем чоловіка, як багато інших. Упевнений, вона і зараз залишається в тіні. Оскільки у Лялі є гідність. у Вакарчука – все інше”, – написав після отриманої новини Рибчинський.

Схожі статті

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.