Хто живе в розкішному триповерховому маєтку Ніни Матвієнко: не тільки дочка Тоня і зять Арсен Мірзоян

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко пішла з життя не так давно. Після себе вона залишила велику сім'ю, а також розкішний маєток, який продовжує служити їй домівкою.

Величезний маєток Ніни Митрофанівни дійсно добре їй послужив. Адже під своїм дахом він зібрав найрідніших їй людей. Мова йде про коханого чоловіка Петра Гончара, з яким артистка прожила у шлюбі майже 50 років, про донечку Тоню з її чоловіком Арсеном Мірзояном, онучок Уляну та Ніну.

Тоня Матвієнко показала свого батька-вдівця
Тоня Матвієнко розповіла, хто живе у будинку її матері Ніни Митрофанівни

Тоня Матвієнко розповіла, хто живе у будинку її матері Ніни Митрофанівни

І хоча артистка залюбки відкрила свої двері для всіх бажаючих, її благовірний не зміг так легко впоратися з натовпом в домі. 2 роки тому в родині Матвієнко вперше за багато років розгорівся скандал: благовірний артистки з’їхав та засів на дачі.

Ніна Митрофанівна на нього дуже образилася, і заявила, що вони розлучаються. Дійшло до того, що зірка наскаржилася на Гончара перед усією країною, а пізніше була вимушена заявити, що сильно погарячкувала, і ніякого розставання не передбачається.

Колега Ніни Матвієнко заявив, що їй промили мізки
Тоня Матвієнко розповіла, хто живе у будинку її матері Ніни Митрофанівни

Петро Гончар повернувся додому, а через 2 роки його кохана дружина пішла з життя. За цей відрізок часу багато чого змінилося: Тоня Матвієнко разом з дочкою Ніною перебували у Великобританії, старша онучка Уляна прийняла рішення жити окремо. Арсен Мірзоян багато гастролював, і, власне, сама Ніна Митрофанівна також не сиділа на місці, тож Петро хазяйнував в будинку один.

Після похорон артистки Тоня та Арсен, судячи з усього, продовжують жити у батьківському домі разом з їхньою маленькою донечкою Ніною та головою родини Петром. Втім, є висока імовірність того, що сім’я зʼїде, так як в них є придбана квартира, яка очікує в’їзду своїх володарів. Зовсім скоро гніздечко немолодого художника буде спустошене.

Покійна співачка завжди говорила про те, що вони жили скромно. Мовляв, попри спільну думку про її багатство та розкішний образ життя, вони не могли похизуватися статками, і навіть придбати дітям квартиру, щоб вони одразу ж розпочали нове життя у власному житлі. Втім, наявність триповерхового будинку говорить про зворотнє.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?