Розлучаються? Катерина Кухар вийшла на звʼязок після чуток про розлучення зі Стояновим: отака правда

Не так давно в новинному просторі почала ширитися інформація про розлучення відомої прими-балерини Катерини Кухар з артистом балету Олександром Стояновим. Зірка вперше дала свій коментар після чуток.

Підозри щодо розлучення знаменитої танцювальної пари виникли після поведінки української балерини Катерини Кухар. Зірка спантеличила фанів новим дописом в соціальній мережі Instagram, в якому був натяк на розірвання шлюбу з артистом балету Олександром Стояновим.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов
Катерина Кухар вийшла на звʼязок після чуток про розлучення зі Стояновим

В ньому Катерина заговорила, що жінка наважується на похід до перукаря тоді, коли в її особистому житті відбуваються зміни. Щобільше, на прикріпленій світлині балерина позувала з новою зачіскою. Прима вирішила зробити собі чубчик.

Катерина Кухар вийшла на звʼязок після чуток про розлучення зі Стояновим

Варто зауважити, що подружжя справді не ділиться спільним контентом в соціальних мережах, не згадують одне одного у блогах, а згодом взагалі відписалися від сторінки своєї половинки. Саме з цих вагомих причин прихильники пари припустили, що вони більше не разом.

Після всіх чуток та обговорень щодо цієї теми, Катерина Кухар вирішила дати свій коментар. Стурбовані прихильники почали закидати балерину питаннями, що сталося у стосунках з її чоловіком та чи разом подружжя зараз.

У новому дописі свого Instagram Катерина Кухар попросила фанів не хвилюватися, а краще подарувати свою посмішку новому дню та слухати якісну українську музику. Як бачимо, ніякої конкретики, пояснень чи спростувань зірка балету не надала.

Утім, ніколи нічого не відбувається просто так, і всі дії пари вказують, що у їхніх стосунках негаразди. Чи справді Катерина та Олександр розлучилися – питання, яке досі залишається відкритим, а сам чоловік взагалі ніяк не коментує цю інформацію.

Схожі статті

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".