Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Шлях відомого кулінара Ектора Хіменеса-Браво до українського рестораторства був не таким вже й простим. До цього чоловік багато себе пробував, зарекомендував і лише після цього почав будувати активну кар’єру в Україні.

Зараз він являється ледь не найвідомішим українським кулінаром і не забуває нагадувати про своє колумбійське коріння, адже як би там не було, він з великою любов’ю ставиться до Батьківщини.

Станом на 24 лютого зірка знаходився за кордоном, а саме у своєї матері в гостях. Однак, він наполягав на тому, що не тікав, і взагалі не знав, коли саме відбудеться те, що відбулося. І вже через 2 тижні опинився в Україні попри численні звинувачення на його адресу щодо втечі.

Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Ектор Хіменес-Браво розповів про початок своєї кар'єри
Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Окрім того Ектор постійно говорив про те, що міг би пошкодувати про свій вибір будувати бізнес саме в Україні, але замість цього обирає шлях боротьби, супротиву, допомоги іншим.

Так, чоловік взяв участь у великій кількості різноманітних ініціатив та допомагав через благодійність як захисникам, так і цивільним. Пізніше Ектор заявив, що більше не буде вчити російську, і повністю переходить на вивчення української мови.

Судячи з усього, на цьому його українізація не завершилася. Суддя кулінарного шоу оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, у дописі до якого написав, що він став Іваном.

В кадрі він постав у сорочці в клітинку, з панамкою та в кросівках. І хоча Ектор намагався змішатися з натовпом, в нього цього це зовсім не вийшло.

Нагадуємо, що зараз кулінар у 52 роки, а в нього успішний бізнес, телевізійна кар’єра, і навіть налагоджується особисте життя. За останніми даними чоловік зустрічається з молодою дівчиною, яка на даний момент проживає в Польщі. Поки що компанію вдома йому складають його улюблені песики, яких він обожнює.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.