Аліна Гросу розповіла про причини розлучення з російським бізнесменом: “Я не могла йому це пробачити”

Зірка сцени Аліна Гросу зізналася про причини розлучення з бізнесменом. Які фактори завадили щастю молодої родини та що стало останньою краплею в їх стосунках?

Відома українська співачка вийшла заміж у 24 роки. Обранцем зірки став російський бізнесмен Олександр Комков. Проте щастя пари тривало недовго. Вже за пів року пара розлучилася.

Щодо розлучення Гросу надала коментарі програмі “Світське життя“. Жінка зізналася, що Олександр захопився іншою, про що чесно повідомив своїй дружині. Він захотів романтичних стосунків на стороні, а такого Аліна дозволити не могла.

“Дякую йому, що він мені сказав чесно”, – розповідає Аліна.

Гросу розповіла про свого колишнього
Гросу розповіла про свого колишнього

Виконавиця поділилася, що жінка була значно старша за бізнесмена й дуже швидко з ним розійшлася. Після цього він хотів повернутися до дружини. Проте Гросу не пустила. Образившись на неї, Олександр зізнався, що зрада не перша.

“А потім він сміється і каже: “У мене кожна наступна багатша, ніж попередня”. І якось для мене все прояснилося”, – поділилася співачка.

Гросу розповіла про розлучення
Гросу розповіла про розлучення

Пізніше Аліні знову поставили питання щодо чоловіка. ЇЇ підписники в Instagram запитали про причини розлучення. Жінка підкреслила, що вважає питання некоректним, але все ж натякнула шанувальникам. За словами зірки, подружжя має мати більше спільних інтересів та мотивувати одне одного рухатися вперед. Вона вважає, що чоловік має більше робити, а не обіцяти та планувати. Також, вагомою причиною є різний рівень доходу. Гросу підкреслила, що чоловік хвилювався через те, що заробляє менше неї, але виправити це не прагнув.

“Ще гірше, коли дівчина заробляє більше, ніж чоловік. Він злиться, вона з часом припиняє поважати”, – написала виконавиця.

Гросу відповіла на питання про розлучення
Гросу відповіла на питання про розлучення

На питання, чи спілкуються вони зараз, жінка відповіла однозначно. Вона не бачить в цьому сенсу. Та зазначила, що з колишніми не скандалить, а розходиться спокійно, залишившись в гарних відносинах.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.