50-річний Олег Винник прийняв рішення повернутися: у повелителя вовчиць не залишилося іншого вибору

Знаменитий український виконавець Олег Винник повертається на велику сцену з новою командою. Що відомо про плани артиста на його кар'єру? Детальніше в матеріалі.

Тривожні сигнали щодо власної кар’єри Олег Винник подавав своїм фанатам ще 2021-го року, коли скасував одразу декілька концертів через погане самопочуття. Тоді піар–відділ колективу повідомив про те, що у зірки серйозні проблеми з горлом, через що він фізично не може провести виступи.

Після 24 лютого виконавець повністю зник з інформаційного простору, як стало відомо пізніше, виїхав закордон. Мережею ходили чутки, що виконавець — не громадянин України і має німецький паспорт. Юристи зірки дану інформацію спростували, а натомість розповіли про те, що він нібито лікується у Німеччині від важкої хвороби. Діагноз Олега досі не розкритий.

Богдан Беспалов повідомив, що Олег Винник повертається на сцену

Богдан Беспалов повідомив, що Олег Винник повертається на сцену

Лише через рік Олег дав одне ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що розірвав усілякі взаємини з продюсером і займається відбудуванням своєї кар’єри. Нещодавно блогер Богдан Беспалов повідомив про те, що незабаром Винник повернеться на сцену.

“Олег Винник з оновленим складом своєї команди ламає голову, як саме він може оголосити європейський тур і виступити за кордоном за рахунок вовчиць”

При цьому Богдан підкреслив, що люди, які збираються відвідати його концерти, мають прекрасно розуміти, що насправді він не виділить жодних грошей на допомогу, і всі вони будуть витрачені на його розкішний образ життя. Звичайно, ці слова він підкріпити нічим не зміг, адже це його власні висновки.

Так, за думкою Беспалова, Олег повертається у шоу-бізнес саме заради високих доходів. Нібито під соусом благодійності зірка збирається добре збагатитися.

“Саме купівлею квитків ви забезпечите йому звичний рівень достатку”

Олег Винник розповів усі останні подробиці свого перебування за кордоном.
Богдан Беспалов повідомив, що Олег Винник повертається на сцену

Варто відмітити, що Олег на даний випад на свою адресу поки що не відповів, і взагалі намагається уникати сутичок з журналістами та колегами.

Схожі статті

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?