Вагітна Ребрик кардинально оновила гардероб: ТОП-7 образів, які чудово приховують животик (ФОТО)

Навіть вагітною можна виглядати стильно! Українська ведуча та актриса Лілія Ребрик продемонструвала ТОП-7 неймовірно стильних образів, що ідеально сіли по фігурі.

На початку жовтня 2023 року популярна ведуча та актриса Лілія Ребрик оголосила про свою третю вагітність. А вже за кілька тижнів разом із чоловіком – танцюристом та хореографом Андрієм Диким та старшими доньками – 11-річною Діаною та 5-річною Поліною зірка влаштувала гендер-паті, де озвучили стать майбутньої дитини. Як з’ясувалося, у родині Ребрик та Дикого знову буде дівчинка!

У сім'ї Лілії Ребрик та Андрія Дикого чекають третю дитину
У сім’ї Лілії Ребрик та Андрія Дикого чекають третю дитину

А поки шанувальники пишуть привітання, вагітна Лілія вирушила на шопінг. Так, сьогодні, 13 листопада, у мікроблозі знаменитості з’явилося відео, яке було записано під час візиту до одного з магазинів одягу для майбутніх мам. Перш ніж продемонструвати нові комплекти, Ліля звернулася до жінок:

“Дівчата, я так радію, що нас багато. У цю важку годину так важливо носити під серцем нових людей! Життя обов’язково переможе! Кожній бажаю міцного здоров’я та легкої вагітності, всупереч і попри все! І бути гарними у цей найпрекрасніший період — теж! Це не просто дозволено, це, гадайте, лікар прописав! Ловіть мої образи від: 1,2,3,4,5,6,7”.

А тепер побачимо, що обрала телезірка. Перший образ – сірі джинси та рожевий светр. Другий образ – бежевий утеплений костюм із вузькими штанами та худі.

Лілія Ребрик кардинально оновила гардероб та показала тренди для вагі
Лілія Ребрик кардинально оновила гардероб та показала тренди для вагі

Третій образ – сірі широкі джинси та об’ємний оливковий светр із високою горловиною. Четверте вбрання складалося з вузьких штанів із утепленої еко-шкіри та об’ємного светра з чорно-білим леопардовим принтом.

Лілія Ребрик кардинально оновила гардероб та показала тренди для вагітних
Лілія Ребрик кардинально оновила гардероб та показала тренди для вагітних

П’ятий образ – класичні блакитні джинси з ідеальною посадкою та светри в тон. Далі Ребрик пішла у рознос і вибрала лосини, які доповнила светром у стилі оверсайз. І на завершення, образ №7 – все ті ж класичні джинси та об’ємний светр яскравого небесного відтінку.

Лілія Ребрик кардинально оновила гардероб та показала тренди для вагітних
Лілія Ребрик кардинально оновила гардероб та показала тренди для вагітних

“Від себе скажу, що все ідеально сіло, наголосило жіночність. Усе зручне та комфортне, а це для нас, жінок при надії, дуже важливо! Бо нас нічого не має дратувати #ходітькрасиві”.- написала у коментарі зірка.

Шанувальники були в захваті не лише від нарядів Лілії:

“Лілічка, Ви така гарна. І дуже мила! Не зупинйятесь, таке можна дивитися вічно!”, “Вам личить все! Ви прекрасне”, – писали у коментарях.

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?