Боб-каре листопада: хто зробив цю рокову зачіску – Наташа Горова, Поліна Логунова та Лідія Таран (ФОТО)

Універсальний боб-каре може виглядати по-різному, залежно від кольору та структури волосся. Підтверджують це знамениті українки, які вирішили у листопаді зробити собі цю фатальну стрижку.

Нова зачіска завжди перетворює, змінює настрій, надає впевненості у собі та оновлює зсередини. Тому, якщо ти хочеш нових відчуттів, вирушай у салон краси та міняй стрижку, як це зробили знамениті українки – Наташа Горова, Поліна Логунова та Лідія Таран. Зазначимо, що усі троє обрали універсальний боб-каре.

Наталя Горова

Наташа Горова зробила боб-каре
Наташа Горова зробила боб-каре

Дочка колишньої дружини Потапа продюсера Ірини Горової збиралася обрізати волосся та зробити боб-каре ще в червні місяці, але зважилася на кардинальну зміну зачіски тільки зараз і не пошкодувала. Після того, як дівчина оприлюднила фото із новою зачіскою, її засипали компліментами. У коментарі прийшов навіть прийомний тато.

Поліна Логунова

Поліна Логунова зробила боб-каре
Поліна Логунова зробила боб-каре

Колишня дружина актора Дмитра Ступки українська модель, блогерка та телеведуча Поліна Логунова тепер взагалі не схожа на себе! Мало того, що вона коротко обрізала волосся, так ще й кардинально змінила їх колір. Тепер Поліна блондинка з трендовим боб-каре.

Лідія Таран

Лідия Таран зробила боб-каре
Лідия Таран зробила боб-каре

Українська ведуча Лілія Таран, яка зараз разом із дочкою живе у Франції, так само зважилася на кардинальні зміни у зовнішності. Щоправда, не з власної волі. Як розповіла в коментарі зірка 1+1, останнім часом у неї так “сильно посипалося” волосся, що їй довелося його коротко підстригти. Зазначимо, що з новою стрижкою боб-каре Ліда виглядає дуже ефектно. А що ти думаєш із цього приводу?

Нагадуємо тренди жіночих стрижок на 2023 рік: Стрижка обов’язково має бути природною і лише підкреслювати красу та структуру волосся. У моді текстуровані багатошарові стрижки, такі як боб-каре, каскад та бікси. У моді знову чубчики. У 2023 році рідкісні чубчики більш актуальні, ніж прямі та густі. Так само в тренді чубчики-шторки, і довгі чубчики.

Стилісти стверджують, якщо стрижка виконана правильно, то навіть при відростанні вона зберігатиме форму і добре укладатиметься. Однак, якщо ваше волосся неслухняне і відростає хаотично, то рівного зрізу через три місяці не буде. І це нормально! Насправді просто час знову записатися до перукаря.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?