“Про це думала”: Соломія Вітвіцька відверто заговорила про усиновлення дитини – в 43 чекатиме на поповнення?

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька відверто розповіла, чи готова до материнства та як ставиться до питання усиновлення. Зірка не приховує, що її здоров'я дозволяє мати дитину.

Ведуча 1+1 у новому інтерв’ю, на яке її запросив блогер Слава Дьомін для свого YouTube-проєкту “Слава +”, вперше розповіла про своє особисте життя, майбутнє материнство та про ставлення до усиновлення дітей.

За словами Соломії, її здоров’я в 43 роки дозволяє народити дитину, утім, чому вона досі цього не зробила, телеведуча зазначила, що так сталося. Вона підкреслила, що у неї нема вікових рамок, до якого конкретно віку має народити. Зауважує, що для себе народжувати не хоче, оскільки вважає, має бути пара, велике кохання, тобто, двоє людей, які разом вирішуватимуть завести малюка чи ні.

Як Соломія Вітвіцька виглядала до війни і як виглядає зараз
Соломія Вітвіцька відверто заговорила про усиновлення дитини

Слава Дьомін не оминув тему усиновлення дитини та запитав про її особисте ставлення до цього. Ведуча зізналася, що справді замислювалася над цим та не виключає, що в майбутньому може усиновити дитину. Однак хоче, аби це рішення було виваженим, тож поставиться до нього з повною відповідальністю.

“Я колись про це думала і думала, що це взагалі ок. Зараз, коли я вже розумію, що треба дуже багато часу приділяти, психологічно правильно будувати стосунки, тут в тебе може бути дитина, якій там 5 років, 10 років. Я б дуже виважено до такої ситуації підходила”, – зізналася ведуча.

Також зірка 1+1 Соломія Вітвіцька вперше розповіла, що 20 років тому зустрічалася з росіянином. Тоді закохана дівчина думала, що між ними були справжні почуття, проте зараз вона в цьому засумнівалася. Додала, рада, що між ними майбутнє не склалося, а все через політичні непорозуміння, які виникли б на тлі війни росії з Україною.

Схожі статті

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.