40-річний Юрій Ткач розповів про проблеми у шлюбі та заговорив про розлучення: “Дійшли практично до дна”

40-річний український гуморист Юрій Ткач розповів про негаразди у своєму шлюбі та заговорив про його завершення. Чи дійсно пара дійшла до логічного фіналу?

Популярний український гуморист Юрій Ткач вже багато років транслює в соціальній мережі щасливе сімейне життя. Однак, картинка не завжди відповідає дійсності. Так сталося і в його випадку.

Шанувальники спостерігали за тим, як благовірна гумориста захищала його під час гучного скандалу, коли він виступав на корпоративі у відомих закарпатських юнаків з кримінальною історією. Жінка не ховала своїх емоцій і ставала щитом перед своїм обранцем, коли підписники навалювалися на нього з критикою. Так само вона не дозволяла подібної поведінки і зірка.

Але як виявилося, саме в той період у пари могли бути серйозні проблеми.

Юрій Ткач вперше розповів про серйозні проблеми в шлюбі

Юрій Ткач зізнався, скільки коштують його блатні
Юрій Ткач вперше розповів про серйозні проблеми в шлюбі

Про це нещодавно Юрій Ткач розповів у відвертому інтерв’ю. Але зізнався, що в них до розлучення не дійшло, а під час таких негараздів на допомогу приходять різні практики та візити до психотерапевта.

“У кожної сім’ї є свої моменти, свої кризи в житті, через одну з таких ми… Я не скажу, що це було глобально. До розлучення не дійшло! Накопичилися питання, проблеми, замовчування проблем. Тут важливо зберегти, зберегти і ще раз зберегти. Усе для цього згодиться”, – вразив зізнанням популярний комік.

Однак, Юрій не став вдаватися у деталі і не розповів, що саме стало причиною конфліктів, і так само не розкрив секрет збереження стосунків, залишивши все в таємниці.

Варто відзначити, що разом з Юлією Юрій Ткач у шлюбі вже 9 років. Пара виховує дочку Єлизавету, але зізнавалася, що планується друге поповнення. Щасливих новин поки що не надходило, але цілком можливо незабаром публіка почує хороші новини.

Схожі статті

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.